Insajderi.com
Insajderi ka në fokus të veçantë gazetarinë hulumtuese dhe Lajmet e fundit shqip nga Kosova, Shqipëria, Bota, Sporti, Showbizi, Kultura, Biznesi & Ekonomia.
https://www.insajderi.com

ATIS Shpk
Albanian Telecommunication and Information Services (ATIS) Sh.p.k është një kompani në fillimet e veta që po rritet me shpejtësi, e lokalizuar në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë. Lindur si përfaqësues zyrtar i AlcatelOneTouch (TCL Corporation dhe Sony Ericsson Mobile Phones) në Shqipëri në prill të vitit 2013, ne tani kemi zgjeruar aktivitetet tona në drejtim të shërbimeve të informacionit duke u fokusuar në zgjidhjet web.
http://www.atis-shpk.com

10minuta.com
Portal Informative. Lajmet e fundit nga vendi dhe bota, 10minuta.com, lajme shqip ne Showbiz, Lifestyle, Muzike, Politike, Ekonomi dhe Sport, Kosova, Maqedonia dhe Shqiperia
http://www.10minuta.com

AEA- Albania Energy Association
he Albania Energy Association represents the Albania energy industry, covering all renewable power, heat and fuels. Why we are here The Albania Energy Association was established in 2011 to represent Albania energy producers, consumers and promote the use of sustainable energy in the Albania. What the Association covers Our membership is active across the whole spectrum of energies: electric power, heat, renewable energy, bio-energy.
http://www.aea-al.org

Kosoft Ltd - Web and Hosting Solutions
Misioni Përbërja e stafit të K’Osoft është themeluar me qëllim që të ofrojë konsulencë dhe shërbime të cilësisë së lartë në fushën e internetit dhe marketingut online për të gjitha llojet e bizneseve. Vizioni Përgjegjësi, ndershmëri dhe shërbime profesionale, në hap me kohën, teknologji të avancuar, shërbime inovative dhe mbështetje të vazhdueshme teknike për të gjithë klientët, që këta të arrijnë suksesin dhe qëllimin e synuar me bizneset e tyre. Kombinimi i shërbimeve të ndryshme për të leht
http://www.kosoft.com

Web Hosting & Domain Name
The use of different combine services, open communication, close and honest with customers and market, K’Osoft has a separate strategy to meet the mission and vision of the company, with customers and the mutual interests. Continues engagement of  experts and people with experience in  internet, enable us consistent and sustainable walk, in order to achieve targeted  strategy.
http://www.kosoft.com

10minuta.com
Portal Informative. Lajmet e fundit nga vendi dhe bota, 10minuta.com, lajme shqip ne Showbiz, Lifestyle, Muzike, Politike, Ekonomi dhe Sport, Kosova, Maqedonia dhe Shqiperia
http://www.10minuta.com

Albnews
Lajmet e fundit nga vendi rajoni dhe bota. Lajme nga sporti teknologjia shendeti si dhe kuriozitete dhe shume me teper
http://www.albnews.al

CENTURY21
CENTURY21DANUSHI, eshte pjese e markes me te fuqishme dhe me te njohur ne industrine e Pronave te Paluajtshme. Ju do te keni mbeshtetjen e markes me te fuqishme ne bote, CENTURY 21, duke ju vene ne dispozicion profesionalizmin dhe perkushtimin e me shume se 121 000 profesionisteve te ndermejetesimit ne 8000 zyra te shpernadara ne 73 vende ne te gjithe boten dhe ne Shqiperi.
http://www.century21albania.com

Hotel Prizreni
Hotel Prizreni është një hotel nga më të fundit të ndërtuar në Prizren,në qytetin e lashtë,kyç e tepër të rëndësishëm të trojeve shqiptare por edhe për tërë rajonin e Ballkanit. Stili i hotelit është një ndërthurje e traditës shqiptare me atë moderne. Vendndodhja e tij është në qendër të qytetit,mes Shatervanit e Kalasë dhe i vendosur...
http://www.hotelprizreni.com