Astrologji - Parashkimi i horoskopit
Horoskopi ditor, javor, mujor, vjetor dhe horoskopi personal.
http://www.telegrafi.com/?id=9

BotaSot Online
BotaSot - E përditshme Informative Kosovare.
http://www.botasot.info

Gazeta Express
MediaWorks është kompani e re mediale, e themeluar në vitin 2004, nga një grup redaktorësh dhe gazetarësh më në zë të Kosovës, me ndihmën e kompanisë IPKO.
http://www.gazetaexpress.com

Kosova Sot - E Përditshme Informative e Pavarur
Kosova Sot - Gazeta me tirazhin dhe besimin më të madh.
http://www.kosova-sot.info

Koha Ditore
Koha Ditore, gazeta numër një në Kosovë.
http://www.kohaditore.com

LESNA
Ofertat e produkteve nga Lesna përmes prodhimit dhe tregtisë, përfshijnë këto prodhime, por nuk janë të limituara: dyer dhe dritare ë të plastikës dhe të drurit, xhamin termopan, dyer të hyrjes prej druri dhe plastikës, dyer të blinduara, dyer të garazhave, shkallë tavani prej druri, rolete të brendshme dhe të jashtme për dritare, mekanizma të ndryshëm, pajisje shtëpiake, mobile, komponentet e brendshme, komplet orenditë për kuzhinë, materiale për ndërtim dhe material izolues, laminat, parket,llajsne etj. prodhime dhe materiale sanitare duke përfshirë pllakat e qeramikës. konstruktim dhe ndërtim, dizajne enteriere dhe eksteriere dhe materiale tjera.
http://www.lesna.net

Horoskopi Ditor
Horoskopi Ditor, udhëzimi i yjeve për diten e sotme.
http://www.horoskopi-ditor.com

Gateri
Prodhojme dyer, dritare, shkalle me parmake, veshje te shkalleve te betonit me dru, konstruksione te shkalleve te drurit, banaqe per kafeteri, hydbe te xhamaiave, tavolina, komodina, dhoma pritje, dhoma gjumi, kuzhina, paradhoma, veranda etj. me cilesi te larte nga keto lloje te drurit: bungu, qarri, molika, ahu, bredhi, pisha, arra, qershia, blini etj. Punojme dyer te oborrit ( kapixhik).
http://www.gateri-ks.com

Thashetheme shqip
Thashetheme dhe lajme nga bota e show bizit vendor dhe nderkombetar. Vip shqiptar dhe te huaj, Fashion, Models, Awards, Video, Industria filmike, Hollywood, etj.
http://thashethe.me

Top Channel TV
Top Channel TV eshte nje subjekt privat biznesi, i cili mbulon me sinjalin e tij pothuajse te gjithe territorin e Shqiperise. Top Channel eshte gjithashtu i pranishem me sinjalin e tij ne transmetimet satelitore ne te gjithe Europen nepermjet platformes Digitalb, dhe ne Ameriken e Veriut ne satelititn Intelsat America 5.
http://www.top-channel.tv