ADA AIR
Ada Air - Agjenci udhetimi & turistike.
http://www.adaair.com

Agjensi turistike, shqiptare ne gjermani
Bileta e aeroplanit dhe bileta e autobusit per udhetimin tuaj. Rezervimi i biletes prane agjesise biletat.de Bileta te lira dhe gjithnji sherbim cilesor e profesional.
http://www.biletat.de

Air Prishtina
Reisebüro Prishtina Group Reisebüro Prishtina Group (RBP) është një organizator i suksesshëm i fluturimeve me zyret e saj qendrore në Cyrih dhe Prishtinë. Suksesi dhe dominimi i saj në tregun Evropian lidhen ngushtë me përvojën e saj mbi 25 vjeqare në lidhjet e Kosovës me Evropën, posaqërisht sa i përket kërkesave të bashkatdhetarëve tanë në Zvicër dhe Gjermani.
http://www.airprishtina.com/sq/default.aspx

Belle Air
Linjat tona aktuale per vitin 2007 jane vetem fluturime nderkombetare ng Tirana ne: Milano Malpensa, Bergamo - Orio al Serio, Verona, Pisa, Forli, Roma Fiumicino, Bari, Firenze, Genova, Perugia, Venezia-Treviso, Trieste e Prishtine. Per sezonin dimeror 28 Tetor 2007-29 Mars 2008 linjat tona jane zgjeruar me fluturimet nderkombetare nga Prishtina ne Bergamo-Orio al Serio, Roma Fiumicino, Venezia-Treviso, Hahn Frankfurt, Munih, Liezh, Zurich, Geneve.
http://www.belleair.it/default.aspx?lang=al

Eurokoha Reisen
Agjencinoni turistike Eurokoha Reisen.
http://www.eurokoha.net

Europe Turist
Shoqata Turistike "Europe Turist" me qendër në Gostivar, e themeluar dhe punon qysh prej vitit 1990 si ndërmarje private me veprimtari Agjension Turistik me zyrat e veta, transportim të udhëtarve në komunikacionin ndërkombëtar rrugor dhe ajror si dhe sherbime të tjera nga lëmia e turizmit dhe komunikacionit.
http://www.europeturist.com.mk

FLORI TURS
Rezervime të aviobiletave me të gjitha kompanitë e fluturimeve të rregullta dhe charter nga: SHKUPI, PRISHTINA, TIRANA. Udhëtime me autobus në vija të regullta: Shkup – Zürich, Shkup – Vienna, Shkup – Ljubljanë, Shkup – Stamboll, Shkup – Tiranë, Shkup – Sarajevë. FLORI TURS garanton udhëtim të sigurtë dhe te rehatshëm.
http://www.floriturs.com

Illyrian Airways
Illyrian Airways u themelua ne 2005 si nje kompani e pare qe besonte ne zhvillimin e emigracionit ne Itali te popullsise shqipfolese ne pergjithesi dhe asaj kosovare ne vecanti si dhe ne zgjerimin e mardhenieve me Europen permes Italise. Dhe koha i dha te drejte. Lidhjet permes Italise sa vine dhe rriten, behen me te qendrueshme dhe me cilesore.
http://www.illyrianairways.com

Kosova Airlines
Kosova Airlines ju mundeson rezervimin Online te biletave, paguaj me Visa dhe Matercard.
http://www.kosovaairlines.com

Saba Tours
Mirë se vini në faqen zyrtare të byrosë turistike Saba Tours. Përmes kësaj faqeje ne do të mundohemi që të ju ofrojmë shërbime dhe informacione sa më të mira dhe të lehta për tu gjetur, duke avancuar kështu shërbimin për konsumatorë, me qëllim që ju të ndaheni të kënaqur me elementet që i kemi vënë në dispozicion
http://www.sabatours.net

Shko tek faqja: 1 2