ALBA-TRANS
E themeluar në Korrik të vitit 2003, ALBA-TRANS është sot një nga kompanitë më të mëdha në vend duke ofruar shërbim transporti dhe agjencie turistike me cilësi të lartë. Arritjet dhe suksesi janë rezultat i administrimit profesional të kompanisë. Qëllimi kryesor i kompanisë ALBA-TRANS është të kujdeset për komoditetin dhe lëvizshmërinë e transportit publik në qytetin e Tiranës dhe komunat e saj.
http://www.albatrans.com.al

Albion Travel
Albion Travel Centre eshte agjensia e pare Shqiptaro Britanike themeluar me 30 Tetor 2000 ne Londer dhe i sherben nje numri te madh te bashkeatdhetareve ketu ne Britani qe udhetojne vazhdimisht ne atdhe duke blere biletat prej nesh. Albion Travel Centre eshte agjensia e vetme Shqiptaro Britanike qe promovon edhe marketingun elektronik me bashkeatdhetare ne mbare diasporen qe rezervojne dhe blejne bileta udhetimi edhe me internet online.
http://www.albiontravelcentre.co.uk/al/index.htm

Altavia Travel
Altavia Travel - Rezervoni me herët, udhëtoni me lirë.
http://www.altaviatravel.com

ANA Travel - Plazh ne Turqi - Pushimet behen me Ana Travel
PO MENDONI PËR PUSHIMET? Ka vetëm një rrugë për realizimin e ëndrrave tuaja, vetëm një mënyrë për të bërë të pamundurën realitet, vetëm një hap për të realizuar dëshirat më të mëdha, vetëm një mundësi për të njohur e shijuar bukuritë përrallore të kësaj bote kaq të madhe e kaq të vogël. Zgjidhja juaj ka vetëm një emër ANA TRAVEL & TOURS dhe ofertat e saj për pushimet verore!!! Pushimet tuaja behen vetem me ANA TRAVEL AND TOURS! Është kënaqësi të kujdesemi për ju!
http://www.ana.al

Arbëria Travel
Arberia Travel Oy në bashkëpunim me kompani të njohura të transportit ajror si: MALEV , Airfinland, Finair dhe shumë kompani të tjera, ofron fluturime në të gjitha relacionet botërore qoftë Shqipëri, Kosovë, Amerikë, Gjermani etj. Bileta me Anije - Superfast Ferries, Eckerö Line, Silja Line, Tallink, Viking Line.
http://www.arberiatravel.com

Barileva Turist
Barileva Turist u formua në vitin 1991 në Prishtinë. Që nga ajo kohë pandërprerë, pasagjerëve tanë ju ofrojmë shërbime cilësore në fushën e turizmit, përfshirë udhëtimet me autobus, fluturimet, eskurzionet, aranzhmanet turistike, etj.
http://www.barilevaturist.com

Belle Air
Linjat tona aktuale per vitin 2007 jane vetem fluturime nderkombetare ng Tirana ne: Milano Malpensa, Bergamo - Orio al Serio, Verona, Pisa, Forli, Roma Fiumicino, Bari, Firenze, Genova, Perugia, Venezia-Treviso, Trieste e Prishtine. Per sezonin dimeror 28 Tetor 2007-29 Mars 2008 linjat tona jane zgjeruar me fluturimet nderkombetare nga Prishtina ne Bergamo-Orio al Serio, Roma Fiumicino, Venezia-Treviso, Hahn Frankfurt, Munih, Liezh, Zurich, Geneve.
http://www.belleair.it/default.aspx?lang=al

DALJIPI TOURS
Daljipi Tours eshte nje Agjension Turistikë (Tour Operator) qe shet ne seri nje shumellojshmeri sherbimesh udhetimi me çmime konkuruese. Ne garantojme sherbimin me te mire ne tregun e turizmit. Stafi yne ka nje eksperience shumevjecare ne biznezin e turizmit. Zyret tona ofrojn dhe pergatisin udhetime individuale apo per grupe te ndryshme qe kerkojne sherbime ne Zvicer si dhe Maqedoni. Kerkesa per ture ne grup Aranzhime per udhetime individuale Program mbledhjeje Rezervim hoteli dhe makine me
http://www.daljipi.com

Drenica Reisen
Drenica Reisen është një organizator i suksesshëm i rezervimeve me Kompanitë më të njohura Airore, Detare po ashtu dhe të kompanive qe mbajn linjë të rregullta me Autobus, zyrja e saj qendrore Gjendet në Reichenbuz SZ. Suksesi dhe dominimi i saj në tregun Evropian lidhen ngushtë me përvojën e saj shumë vjeçare në lidhjet e Kosovës me Evropën, posaqërisht sa i përket kërkesave të bashkatdhetarëve tanë në Zvicër Gjermana Italia.
http://www.drenicareisen.com

Ebem Travel
Bileta te volitshme udhetimi IATA-Amadeues. Bileta te lira autobusi dhe aranzhmane per pushimet vjetore.
http://www.ebemtravel.com

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6