EDONA GmbH
EDONA GmbH ju ufron shërbime të ndryshme duke filluar prej rezervimeve të fluturimeve, rezervimeve për lundrime, udhëtimeve me autobus personal, përkthime nga gjuhë të ndryshme botërore, ndërmjetësimin e kredive, këshilla juridike për të gjithë bashkatëdhetarët dhe të gjitha këto me përvojë shumëvjeçare mbi 13 vjetëshe.
http://www.edona.ch

Euro Turist
Duke ofruar aranzhmane për pushime ashtu si ju keni ëndëruar, fluturime me aeroplan në të gjitha destincaionet nëpër botë, vetura "rent a car", sipas nevojës suaj, dhe shumë shërbime të tjera turistike, kënaqësia është, kur shërbimi jonë të bëjë të jeni mirënjohës dhe të keni arritur atë për të cilën ju keni pasur nevojë.
http://www.euroturist.com.mk

Eurokoha Reisen
Agjencinoni turistike Eurokoha Reisen.
http://www.eurokoha.net

Europe Turist
Shoqata Turistike "Europe Turist" me qendër në Gostivar, e themeluar dhe punon qysh prej vitit 1990 si ndërmarje private me veprimtari Agjension Turistik me zyrat e veta, transportim të udhëtarve në komunikacionin ndërkombëtar rrugor dhe ajror si dhe sherbime të tjera nga lëmia e turizmit dhe komunikacionit.
http://www.europeturist.com.mk

Europe Turist
Shoqata Turistike "Europe Turist" me qendër në Gostivar, e themeluar dhe punon qysh prej vitit 1990 si ndërmarje private me veprimtari Agjension Turistik me zyrat e veta, transportim të udhëtarve në komunikacionin ndërkombëtar rrugor dhe ajror si dhe sherbime të tjera nga lëmia e turizmit dhe komunikacionit.
http://www.europeturist.com.mk

EuroSky Resien
EuroSky Resien është gjencion i profesionalizuar për shitjen e biletave me kompanit e njohura. Poashtu, te ne mund te bëni rezevimet për udhëtimme në Gjermani, Kosovë dhe Shqipëri.
http://www.euroskyreisen.com

Fertours Travel Agency
Fertours Travel Agency ështe nje kompani e specializuar ne lemine e transportit toksore. Këto janë shërbimet që agjensioni ynë ka në program: udhëtime, fluturime, turizëm dhe lundrime.
http://www.fertours-online.de

Fibula Air Travel
Pushime gjatë gjith vitit, Pushime Verore, Pushime Dimërore, Ekskurzione, Shoping tour, Kongreset dhe panairet, Booking online hotel, Rent a car.
http://www.fibula-ks.com

FLORI TURS
Rezervime të aviobiletave me të gjitha kompanitë e fluturimeve të rregullta dhe charter nga: SHKUPI, PRISHTINA, TIRANA. Udhëtime me autobus në vija të regullta: Shkup – Zürich, Shkup – Vienna, Shkup – Ljubljanë, Shkup – Stamboll, Shkup – Tiranë, Shkup – Sarajevë. FLORI TURS garanton udhëtim të sigurtë dhe te rehatshëm.
http://www.floriturs.com

Fly Dukagjini
Fly Dukagjini ofron fluturime kthyese charter nga aeroporti i Zürichut në drejtim të Prishtinës dhe Shkupit. Fluturimet janë të përditshme.
http://www.fly-dukagjini.ch

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6