Kosova.Se
Principet kryesore të Agjensionit të udhëtimeve Kosova.se janë: Të plotësoj të gjitha nevojat dhe dëshirat e udhëtarit për një rrugë të rehatshme dhe të sigurtë. Të ofroj udhëtarve një ambient shoqëror dhe servis sa më të lart. Të propozoj dhe realizoj produkte serioze me çmime atraktive për të gjithë.
http://www.kosova.se

Lidi Agentur
Lidi Agentur është zyre e specializuar për përkthime zyrtare, shërbime të ndryshme administrative, përcjelljën e delegacioneve të ndryshme me përkthyes të licencuar. Ofron ndërmjetsim në çështjen e afarizmit Gjermano - Shqiptar. Kjo zyre ofron edhe shumë shërbime të tjera siç janë ndërmjetësimet e ndryshme, çështjet e pensioneve nga shtetet perëndimore si dhe sigurimin e vizave, udhëtime turistike, dhe aranzhime turistike në shumë vende të botës me kushte jashtzakonisht të favorshme.
http://www.lidiagentur.com

Luma-Al Travel & Tours
Luma-Al Travel & Tours eshte nje Agjensi Turistike me pervojen e duhur ne kete fushe e cila organizon ture dhe udhetime turistike ne te gjitha stinet, si ne vere ashtu edhe ne dimer. Stafi yne perpiqet qe te beje te pamunduren per te arritur kenaqesine e duhur ke klientet tane.
http://www.luma-al.com/agjensia/

Lura Tours
Udhëtime turistike brënda dhe jashtë Shqipërisë.
http://www.luratours.com

NB Resor AB
Sot NB Resor AB eshte ne kembet e veta: - Shoqeri aksionare - Posedojm autobusat ton per relacione te shkurta dhe te gjata - Garazhen per servise dhe parkingun - Lejen per zhvillimin e transportit mbrenda ne Suedi - Lejen per zhvillimin e transportit nderkomtar
http://www.nbresorab.com

Oferta Turistike - Union Travel
Oferta Turistike ne mbare boten. Bileta avioni, Bileta tageti, Bileta autobuzi, Ekskurion, Grupe, Krociera me cmimet me te mira ne treg te ofruara nga Union Travel
http://www.uniontravel.al

Oferta Turistike - Union Travel
Oferta Turistike ne mbare boten. Bileta avioni, Bileta tageti, Bileta autobuzi, Ekskurion, Grupe, Krociera me cmimet me te mira ne treg te ofruara nga Union Travel
http://www.uniontravel.al/

ON TRAVEL Prishtina
Agjencioni Turistik "ON TRAVEL Prishtina" është agjencion i ri në Kosovë, por me një përvojë shumë të madhe në Turqi. I formuar si njësi e njërit ndër agjencionet më të mëdha turistike në Turqi "TEN TOUR", agjencioni "ON TRAVEL Prishtina" ofron shërbime për klientë siç janë: - Shitja e biletave për aeroplanë - Shitja e aranzhmaneve turistike për pushime verore dhe - Organizimin e ekskursioneve brenda dhe jashtë vendit
http://www.ontravelprishtina.com

Poseidon Travel & Tours
Poseidon Travel & Tours - Pushime Shqipëri, Maqedoni, Tunizi, Kroaci, Mal i Zi.
http://www.poseidontours.net

Pushimet.al - Pushime në Itali, hotele luksoze me çmime speciale
Ne ju ofrojmë paketat më të mira për pushimet tuaja të lumtura. Udhëtime me destinacion Italinë, te drejta ekskluzive nga agjensitë turistike më prestigjioze Staf profesionist, çmime konkuruese.
http://www.pushimet.al

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6