Agjencioni Turistik "5 Vëllëzërit Zeneli"
Dëshironi të udhëtoni për në vendlindje për ta vizituar familjen? Mos u brengosni aspak pasi që Agjencioni Turistik "5 Vëllëzërit Zeneli" bën transportin e udhëtareve dhe mallin në relacionin OSLLO - GETEBURG - KOPENHAG - PRESHEVE - GJILAN - FERIZAJ - PRISHTIN - VUSHTRRI - MITROVICE dhe anasjelltas me autobus konfor. Me qmime shume te volitshme.
http://www.5vellezeritzeneli.com

Barileva Turist
Barileva Turist u formua në vitin 1991 në Prishtinë. Që nga ajo kohë pandërprerë, pasagjerëve tanë ju ofrojmë shërbime cilësore në fushën e turizmit, përfshirë udhëtimet me autobus, fluturimet, eskurzionet, aranzhmanet turistike, etj.
http://www.barilevaturist.com

EDONA GmbH
EDONA GmbH ju ufron shërbime të ndryshme duke filluar prej rezervimeve të fluturimeve, rezervimeve për lundrime, udhëtimeve me autobus personal, përkthime nga gjuhë të ndryshme botërore, ndërmjetësimin e kredive, këshilla juridike për të gjithë bashkatëdhetarët dhe të gjitha këto me përvojë shumëvjeçare mbi 13 vjetëshe.
http://www.edona.ch

Eurobus Maqedoni
Eurobus Struga prej vitit 1991 ofron udhetime te shpejta me autobus komod dhe cmime te volitshem prej Maqedonie per Austri, Gjermani, Zvicer, Itali dhe Slloveni.
http://www.eurobus.mk

Europe Turist
Shoqata Turistike "Europe Turist" me qendër në Gostivar, e themeluar dhe punon qysh prej vitit 1990 si ndërmarje private me veprimtari Agjension Turistik me zyrat e veta, transportim të udhëtarve në komunikacionin ndërkombëtar rrugor dhe ajror si dhe sherbime të tjera nga lëmia e turizmit dhe komunikacionit.
http://www.europeturist.com.mk

Europe Turist
Shoqata Turistike "Europe Turist" me qendër në Gostivar, e themeluar dhe punon qysh prej vitit 1990 si ndërmarje private me veprimtari Agjension Turistik me zyrat e veta, transportim të udhëtarve në komunikacionin ndërkombëtar rrugor dhe ajror si dhe sherbime të tjera nga lëmia e turizmit dhe komunikacionit.
http://www.europeturist.com.mk

FLORI TURS
Rezervime të aviobiletave me të gjitha kompanitë e fluturimeve të rregullta dhe charter nga: SHKUPI, PRISHTINA, TIRANA. Udhëtime me autobus në vija të regullta: Shkup – Zürich, Shkup – Vienna, Shkup – Ljubljanë, Shkup – Stamboll, Shkup – Tiranë, Shkup – Sarajevë. FLORI TURS garanton udhëtim të sigurtë dhe te rehatshëm.
http://www.floriturs.com

Habib Turizam
"Habib Turizam" - Gostivar është njëri nga agjencionet e para turistike në Maqedoni, i cili nga viti i themelimit 1990 ofron shërbime në rrafshin e udhëtimeve gjegjesisht transferin e udhëtareve dhe shërbimeve turistike. Habib Turizam Gostivar posedon me 8 autobusë modern të kategorisë së lartë, qe ofrojnë shërbime dhe kushte komode udhëtimi në relacionet ndërkombëtare evropiane dhe më gjërë.
http://www.habib-tours.com

NB Resor AB
Sot NB Resor AB eshte ne kembet e veta: - Shoqeri aksionare - Posedojm autobusat ton per relacione te shkurta dhe te gjata - Garazhen per servise dhe parkingun - Lejen per zhvillimin e transportit mbrenda ne Suedi - Lejen per zhvillimin e transportit nderkomtar
http://www.nbresorab.com

Parku i Transportit Urban te Udhetareve
Parku i Transportit Urban te Udhetareve
http://www.ptuu.org/

Shko tek faqja: 1 2