Albgaleria - Videoklipe te Zgjedhura
AlbGaleria eshte nje faqe qe ofron video te zgjedhura shqiptare me karakter muzikor, filma shqip, sport si dhe humor.
http://www.albgaleria.com/video.php

AlbStation.com
AlbStation.com ofron: - Galerine Fotografike - Lojra flash - Casino (janë shtuar edhe bastet sportive) - Receta Gatimi - Horoskopi - Chat - Katalog Adresash interneti -Mundesi per te degjuar dhe pare disa Radio & TV
http://www.albstation.com

Galeria Virtuale Shqiptare
Galeria virtuale shqiptare, nje portal fotografik me shume foto nga shqiperia dhe trojet shqiptare.
http://www.galeriashqiptare.net

KosovaMail.com
Forum, topliste, lidhje, informacione, muzike, wallpaper si dhe sherbime per web.KosovaMail.com - Web Portali Shqiptar
http://www.kosovamail.com

Piktore dhe fotografe Arbana Hajredinaj
Art vizuel, pikture, vizatim, grafike, fotografi. Bashkpunim me piktor e artist jasht Kosoves. Organizim ekspozitash. Shes dhe punoj piktura me porosi. Organizoj edhe kurse per pikture, vizatim, grafike e fotografi.
http://www.arbanahajredinaj.tk

Shefketi
Gjithcka per luften e UÇK-se dhe strukturen ushtarake ne Kacanik, foto album dhe filmime te pa publikuara deri me tani
http://www.shefketi.publiku.com