Kino ABC & ABC1
Kino ABC & ABC1.
http://www.kinoabc.info

Kino ABC Prishtinë
KinoAbc eshte kinemaja me e populluar ne Kosove e cila ofron filmat me te rri ne treg vendor dhe nderkombetar.
http://www.kinoabc.info/

Teatri ODA
Teatri ODA - Prishtinë.
http://www.teatrioda.com