Kompania me te cilen ahengjet tuaja do te ngelen te paharrueshme
Kompani e cila ofron mikset zvuqnika DJ per ahengje te ndryshme me qmime te volitshme.
http://www.jepisound.com/

KORABI - Music & Electronic
Ju ofrojmë produkte të ndryshme muzikore dhe elektronike,duke filluar nga intrumentet e llojllojshme muzikore,audio sisteme,përforcues, Light Show, Dj Produkte,Tv aparatura, video kamera etj.... Si dhe shërbime të huazimit të zërimeve , binave dhe ndriqimit profesional. Duke naviguar nëpër web faqen tonë do të mund të informoheni me gjëresisht per produktet dhe sherbimet tona.
http://www.musik-korabi.com