2po2.com
Web Faqja Personale e 2po2-shit.
http://www.2po2.com/

Agnesa Vuthaj
Web sajti personal i Agnesa Vuthaj.
http://www.agnesavuthaj.net

Alketa Vejsiu
Web sajti zyrtar i këngëtarës dhe moderatorës Alketa Vejsiu.
http://www.alketavejsiu.com

Ardit Gjebrea
Ueb sajti zyrtar i Ardit Gjebrea-së. Ketu mund te gjeni foto, video, tekste kengesh, te artistit te njohur Ardit Gjebrea.
http://www.arditgjebrea.info

Asgjë Sikur Dielli
Faqja zyrtare e "Asgjë Sikur Dielli", grup që këndon muzikë alternative nga Kosova. Video, tekste, këngë dhe informacione te shkruajtura nga vetë pjesëtarët e grupit.
http://www.asgjesikurdielli.com

Bitonia
Grupi Muzikor Bitonia.
http://www.bitonia.com

Bleona Qereti
Web faqja zyrtare e këngëtarës Bleona Qereti.
http://www.bleonaqereti.com

Dafina Zeqiri aka Duffy
Ueb fajqa personale/zyrtare e kengetares se njohur Dafina Zeqiri.
http://www.dafinazeqiri.com

Ferdinand Bjanku
Instrumentist dhe interpretues i këngëve popullore tradicionale shqiptare, gjithashtu kënge të shkruara nga vetë unë në versione shqip dhe italisht.
http://www.ferdinandbjanku.it

FISNIKËT
Pop bend-i FISNIKËT u formua në vitin 1980 gjatë kohës kur në Kosovë mbretëronte një atmosfere e volitshme për zhvillimin Rock-ut lokal. Atëbotë veç ishte formësuar një tradite dhe ngjyrë autoktone në këtë stil të muzikës. Bend-at 'Gjurmët', 'Ilirët', 'Minatori' e të tjerë gjatë kësaj kohe mbretëronin në Rock-Pop skenën kosovare, kurse 'Fisnikët' e plotësuan këtë me stilin e tyre të ashtuquajtur akustik, ku përcjellja e këngëve bëhet me kitare akustike.
http://www.fisniket.com

Shko tek faqja: 1 2 3