Albanian Tourism - Travel Blog
Turizmi.Com - Sherben si bllog shenimesh ku vizitoret mund te lexojne shkrime te ndryshme, per tema te ndryshme. Ky blog lind si nje nevoje e ngutshme per te krijuar nje hapesire konfrontimi, diskutimi dhe informimi mbi tematiken e turizmit.he vendet e tjera te botes qe kane patur rastin t’i vizitojne.
http://www.turizmi.com

Albanian Wizard
Albanian Wizard, eshte nje blog i dedikuar studenteve shqiptare qe studjojn informatik apo elektronik. Ne te do te gjenden materiale qe kane te bejn me programimin, arkitekturen, projektimin, sistemet operative etj.
http://www.albanianwizard.org

Albtirol
Albtirol’s Blog | ATcomp-tech - Ky është një ditar digjital i Alko-s! ...Gjërat me të cilat mirrem janë të shumta, por kryesisht mirrem me EIB / KNX , GNU / Linux, Webdizajn, Programim si dhe me përkthime të shpërndarjeve të GNU / Linux-it (Ubuntu dhe Debian).
http://www.albtirol.de

Autolajme
Ktu mund te gjeni lajme me te reja nga fusha e Automobilizmit dhe gjithcka qe ju intereson ne kte drejtim mund ta shfletoni ne www.autolajme.blog.al
http://autolajme.blog.al

Bej Leke Online
Meso si te besh leke ne internet duke ndenjur ne Shtepi.
http://bejleke.shqipo.com

BesartBajrami - Blog Personal, KOSOFT, SEO
Blog personal, te rejat e fundit nga KOSOFT dhe rrjeti i faqeve ne kuader te kesaj kompanie. Informacione per SEO, internet marketing, keshilla per webmaster, etj.
http://besart.blog.al

Blog Personal Irvi Hyka
Është një blog personal me shum vlera për të ditur diçka më shum për temat më të prekura historike, publicistike etj. Një blog kulturor.
http://irvihyka.blogspot.com/

Blog.al - Krijo faqe falas
Platformë plotësisht në gjuhën Shqipe, Stafi i faqes ju shoqëron në çdo hap të punës tuaj, Një shumëllojshmëri lajtmotivesh edhe shtojcash për kënaqësinë tuaj, Mundësi për të monetizuar blogun e këshilla profesionale për te suksesi!
http://www.blog.al

Blogu Temat
Blogu Temat është i dedikuar audiencës shqipfolëse dhe ngrit tema politike, sociale, kulturore dhe të ngjashme.
http://temat.blogspot.com

Bota Informatikes
Blog i cili ka tema te ndryshme rreth informatikes.
http://botainformatikes.blogspot.com/

Shko tek faqja: 1 2 3