Anibar - International Animation Festival
Anibar: Festivali Nderkombetar i Animacionit, eshte edicioni i dyte i festivalit te vetem te animacionit ne Kosove. Anibar 2011 organizohet nga OJQ Anibar Group, nga data 24 Gusht deri me 28 Gusht ne qytetin e Pejes.
http://www.anibar.com/

Draudacum
Shoqata e Artistëve Figurativë të Maqedonisë “Draudacum”.
http://www.draudacum.com

MAGJIA E VERTET E ARGETIMIT
Magjia e vertet e argetimit..! Thjesht Unike!
http://www.magjia.com

Piktore dhe fotografe Arbana Hajredinaj
Art vizuel, pikture, vizatim, grafike, fotografi. Bashkpunim me piktor e artist jasht Kosoves. Organizim ekspozitash. Shes dhe punoj piktura me porosi. Organizoj edhe kurse per pikture, vizatim, grafike e fotografi.
http://www.arbanahajredinaj.tk

Samir Kastrati
Blog personal për botimin e punimeve të ndryshme nl fushën e vizatimit, të shkrimeve të ndryshme etj.
http://www.samirkastrati.blogspot.com

Studio e Artit Demolli - Restaurim dhe Konservim
Studio e Artit Demolli. Restaurim dhe Konservim - Rinim i Artit. Piktura vaj, murale, freska, Portrete.
http://www.demolliart.com/al/