ABCom - Albanian Broadband Communication
ABCOM është kompania kryesore në fushën e komunikimeve në Shqipëri dhe provideri i parë, i cili ka zbatuar teknologjinë dixhitale në Shqipëri dhe është Novator dhe lider në ofrimin e shërbimeve të cilësisë së lartë dixhitale, bazuar në teknologjitë më të fundit si: Fiber Optike, ADSL+2, aDSL, Wireless , karta telefonike, etj
http://www.abcom.al

AlbanicaSat
AlbanicaSat-i është buqeta e parë satelitore e kanaleve të radios dhe televizionit në gjuhën shqipe. e themeluar me ndihmën e kompanisë GMDS, e cila ofron shërbime të radiopërhapjes nëpërmjet satelitit dhe sistemit kabllor përgjatë tërë Europës. Në kuadër të kësaj buqete satelitore tash për tash transmetohen programet televizive të televizioneve nacionale kosovare RTV21 dhe KTV dhe ato të radiove të popullarizuara Radio Dukagjini dhe Radio 21.
http://www.albanicasat.com

ALSAT
Radio televizioni mbarëkombëtar Shqiptar që transmetonë lajmet e fundit nëpërmjet satelitet EUTELSAT W2 edhe në rrjetin tokësor.
http://www.alsat.tv

ALSAT Maqedonia
ALSAT Maqedonia - Televizioni Kombëtar.
http://www.alsat-m.tv

DigitALB
DigitALB, filloi transmetimet më 15 Korrik 2004, si një ndër të parat platforma Digitale tokësore në Europë, duke shënuar dhe ndryshimin më të madh në historinë e transmetimeve televizive shqiptare, madje edhe në një koncept më të gjerë rajonal, me një larmi programacioni dhe interaktivitet përmes transmetimeve televizive.
http://www.digitalb.al

Klan Kosova
Ueb sajti zyrtar i Klan Kosova.
http://www.klankosova.com

KohaVision
KohaVision, televizioni qe ju benë të ndjeheni mirë.
http://www.kohavision.net

ON TV
ON TV është televizion kabllor i licencuar nga KPM-ja i cili programin e vet e transmeton në rrjetin kabllor KUJTESA,IPKO dhe për Amerikë, Kanada dhe Australi përmes SHQIP TV.
http://www.ontv-ks.com

Ora News
"Ora News" eshte televizion informativ, i licensuar me vendim te Keshillit Kombetar te Radiotelevizioneve (KKRT), Nr. 550, date 28 dhjetor 2006, per transmetime televizive tokesore, ne kanalin 48 UHF dhe frekuencen 687.25 MHZ. Sinjali i transmetimeve tona eshte emetuar per here te pare publikisht, me 20 janar te vitit 2007.
http://www.ora-news.com

Radio Televizioni 21 - RTV21
Në tregun medial të Kosovës, Radio Televizioni 21 (RTV21) u themelua si kompani mediale përparimtare duke iu përgjigjur kërkesave të shoqërisë kosovare për informim në të gjitha sferat shoqërore.
http://www.rtv21.tv

Shko tek faqja: 1 2 3