Fitoni Para Online
Fito Para nga Web faqja juaj! Regjistrohu në programin e partneritetit me KOSOFT Ads dhe fillo të fitosh para nga web faqet tuaja.
http://www.kosoftads.com/ppc-publisher-login.php

KOSOFT Ads - Reklamo Online
KOSOFT Ads është sistemi i parë shqiptar qe ju mundëson te menagjoni marketingun online. Reklamo shërbimet dhe produktet e kompanisë tuaj në një rrjet web faqesh shqiptare që numërojnë më shumë se 200 mijë vizitor në ditë.
http://www.kosoft-ads.com