ADVmediaHOUSE
ADVmediaHOUSE është agjension marketingu i cili merret me përpilimin e planeve dhe strategjive të marketingut, me ekzekutimin e këtyre strategjive dhe me zhvillimin e prodhimin e materialeve të ndryshme të marketingut.
http://www.advmediahouse.com

AIC - Albania International Company
AIC është një kompani nderkombëtare që operon me disa partner të rendësishëm në fushën e marketingut botëror, të ndëtimit dhe infranstrukturës. Në departmentin qëndror zhvillohen investimet, prodhime dhe shërbimet kryesore.
http://www.aiclass.eu

Albpublicity - Video Graphic Studio
Kemi pak kohe qe jemi prane jush por e pame se shume shpejt u beme me te njohurit. Ne e ndertuam kete vetem mbi bazen e profesionalizimit. Qellimi i jone ishte vetem qe te sjellim tek shqipetaret diçka ndryshe nga te tjeret. Aktualisht punojme ne dy dege ne Shkoder dhe ne Tirane keshtu arrijme te jemi prane te gjitheve.
http://www.albpublicity.info

ARTSTUDIO
Ndërmarrja “ARTSTUDIO” është themeluar në vitin 2001 në Prishtinë. Momentalisht ka 6 të punësuar dhe disponon teknologjinë më të re të shtypit në materiale të ndryshme si dhe në tekstil. Disponon objekt punues prej 300 m2 si dhe objekt tjetër për mbështjelljen e automjeteve. Duke përdorur teknologjinë më të re, materialet dhe ngjyrat më të qëndrueshme, ne i realizojmë idetë dhe dëshirat tuaja me efikasitet të plotë.
http://www.artstudiographics.net

AS Group
AS Group është agjension marketingu i cili merret me zhvillimin e planeve dhe strategjive të marketingut, si dhe me ekzekutimin e këtyre strategjive dhe prodhimin e materialeve të ndryshme të marketingut.
http://www.asgroup-ks.com/

B2 Agency
B2 është pjesë e rrjetit të kompanisë për marrëdhënie me publikun Action Global Communication.
http://www.b2agency.com

CMB
Prodhim Reklame Televizive, 2D Animacione, 3D Animacione, TV Njoftime, Video Xhirime, Realizim Spoti Muzikor, Emisione Televizive, Audio Produksion, Plan Marketingu, Strategji Marktingu, Zhvillim dhe Implementim Kampanje, Këshilla Marketingu, Plan Reklame, Plan Promovimi, Monitorim Medial, Trajnime Marketingu.
http://www.cmbonline.net

Design Communications
Ne mendojmë ndryshe - Reklama - Dizajne - Multimedia etj...
http://www.design-communications.info

Domank.Net
design media network, kompania jone eshte e ndar ne keto 3 departamente kryesore. Ne ju ofrojme produktet te ndryshme si: web hosting, domains, resellers, web design, photoshoting, vizitkarta, graphics, logo, video, marketing, ilustrime, design, reklama, rrjeta te ndryshme kompjuterike, servera, rootera, kalendar, flyer, poster, e shum ee shume te tjera, ju mirepresim !
http://www.domank.net

Durres Biznes
Durres Biznes, eshte nje agjenci dizajni dhe reklamimi ne Durres, e cila integron strategji dhe dizenjon per te ndihmuar kompanite, sidomos bizneset e vogla, per te krijuar imazhin e tyre perballe tregut, si dhe rrugen e komunikimit me klientin.
http://www.durres.biz

Shko tek faqja: 1 2 3