KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu


AS Group - SMS
SMS Marketing është formë e Marketingut duke përdorur mesazh të celularit. Me SMS Marketing ju mund t’i informoni brenda pak minutave të gjithë konsumatorët tuaj me SMS në Celularët e tyre për shërbimet tuaj që jeni duke i ofruar apo arsyet tjera të biznesit tuaj. Kjo formë është një formë e lehtë komunikimi i marketingut për konsumatorët e interesuar. Duke patur parasysh se 80% e popullsisë kanë një telefon celular, është forma më e lehtë e informimit për ofertën tuaj të biznesit që ju dëshir
http://www.asgroup-ks.com/sms

DMS Agency
DMS Agency eshte nje studio multimediale e ndertuar nga pasioni dhe eksperienca disa vjecare. Sherbimet tona mund te permblidhen ne: - Dizenjim dhe Programim per Web - Print - Fotografi - Video, 3D dhe Audio
http://www.dmsagency.com

E-Marketing Prishtina
E-MARKETING PRISHTINA me selinë e saj në Prishtinë, staf professional dhe ne kooperacion me kompaninë Kroate të marketingut YELLOWPAGES-KOSOVO është kompani serioze në fushën e marketingut dhe biznesit që ofron asistence në çdo lëmi të biznesit dhe në formë profesionale. Kosovë. Përbëhemi nga një grup i madh i profesionistëve të fushave dhe profileve të ndryshme biznesore gjithmonë në shërbimin tuaj.
http://www.emarketingprishtina.webs.com/

Faqe te Verdha te Kosoves
Faqe te Verdha te Kosovës ju mundëson të kërkoni shpejtë dhe lehtë informacione për më shumë se 2,500 biznese, firma, organizata, ndërmarrje dhe institucione të ndryshme, të kategorizuara në më shumë se 300 kategori. Gjithashtu ju mundësohet qe të kërkoni shpallje dhe njoftime te ndryshme si: oferta pune, ankande publike, tendera dhe prokurime, konkurse, shitblerje, etj.
http://www.faqeteverdha.biz

KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu

KOSOFT Ads - Reklamo Online
KOSOFT Ads është sistemi i parë shqiptar qe ju mundëson te menagjoni marketingun online. Reklamo shërbimet dhe produktet e kompanisë tuaj në një rrjet web faqesh shqiptare që numërojnë më shumë se 200 mijë vizitor në ditë.
http://www.kosoft-ads.com

Marketingu Kosovar - FALAS-
publicitet-ks.com,--rrjeti i shit-blerjeve dhe i Biznesit në Kosove.
http://www.publicitet-ks.com

NEXODESIGN.COM
* Dizajnim në PhotoShop,Corel Draw,AutoCAD,etj * Programim në PHP,ASP,FLASH,3DMAX,JAVA,AJAX * Programe në EXE * Programe,Film,DVD,AutoPlay * Animacione per Telivizone,Reklama,Marketing,etj * Marketing Online ne Google.com dhe Yahoo.com
http://www.nexodesign.com

Perpyde
Perpyde SH.P.K. është një shoqëri italo-shqiptare e lindur nga dëshira për të sjellë në tregun e ri shqiptar eksperiencen shumëvjeçare italiane dhe ndërkombëtare në fushën e komunikimit, të marketingut dhe të web dizajnit.
http://shqiperia.perpyde.com

Rrjeti i biznesit kosovar Kozzer
Rrjeti i biznesit kosovar Kozzer. Tė gjitha bizneset kosovare nė njė vend, gjeni produket dhe shėrbimet qė kėrkoni nė Kosovė.
http://www.kozzer.com