kushjeti.com
kushjeti.com është një komunitet shqiptar. Bashkohu me të afërmit, shoqërinë dhe të gjithë shqiptarët në botë.
http://www.kushjeti.com

Ndjenja.com - Njohje Shqiptare
Njohje me vajza dhe djem nga Shqiperia, Kosova dhe Maqedonia. Regjistrohu edhe ti!
http://www.ndjenja.com

Njohje Shqiptare Online - Njihuni me Shpirtin tuaj Binjak
Njohje shqiptare online per vajzat dhe djemte shqiptare ne mbare boten. Nese jeni duke kerkuar per nje partnere per te kaluar jeten tuaj, ose thjesht dike me te cilin te kaloni momente se bashku, ketu do te jeni ne gjendje te gjeni pikerisht personin per te cilin po kerkoni, lokalisht ose ne mbare boten. Eshte argetuese, e thjeshte, e sigurte dhe anonime - derisa ju te vendosni per ta vazhduar me tej nje lidhje te nisur. Krijimi i nje profili dhe regjistrimi eshte falas. Kur dikush ju kontakton, juve nuk ju kushton asgje - e vetmja kosto per ju eshte kur ju filloni te kontaktoni me nje person.
http://njohje.shqiperia.com

Njohje Shqiptare Online - Parajsa.com
Njohje shqiptare online per vajzat dhe djemte shqiptare ne mbare boten. Nese jeni duke kerkuar per nje partnere per te kaluar jeten tuaj, ose thjesht dike me te cilin te kaloni momente se bashku, ketu do te jeni ne gjendje te gjeni pikerisht personin per te cilin po kerkoni, lokalisht ose ne mbare boten. Eshte argetuese, e thjeshte, e sigurte dhe anonime - derisa ju te vendosni per ta vazhduar me tej nje lidhje te nisur. Krijimi i nje profili dhe regjistrimi eshte falas.
http://njohje.parajsa.com/

Shqip.se - Dating
Shqip.se - Dating, Chat, Njoftime, Forum, Diskutime.
http://www.shqip.se

Top.al
Top.al është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju.
http://www.top.al

VaLa900.eu
Ky është çelësi për krijesa shoqërore dhe lidhje të reja. Poashtu edhe krijimi të një rrjeti të veqantë shqiptar. -Gjej shoqëri të re! -Gjej shokët e vjetër! -Gjej dashurin e jetës! -Gjej shokët e shokëve tuaj! -Shkruaj mesazhe! -Njoftime të reja! -Bisedoni ne VideoChat! VaLa900.eu - Rrjeti Shqiptar në internet!
http://www.vala900.eu

Visaret.net - Këndi njoftime me visaret shqiptar
visaret.net - këndi njoftime, lidhje, ndjenja, dashuria, argetohu,takime, muzik shqip, zemra shqiptare, mp3 shqip, lidhje te reja kërkoni dhe gjeni partnerin e juaj.
http://www.visaret.net

Zemer Shqiptare
ZemerShqiptare.com - Lajme Revista dhe Social Network Shqip.
http://www.zemershqiptare.com

Shko tek faqja: 1 2