Web Hosting & Domain Name
The use of different combine services, open communication, close and honest with customers and market, K’Osoft has a separate strategy to meet the mission and vision of the company, with customers and the mutual interests. Continues engagement of  experts and people with experience in  internet, enable us consistent and sustainable walk, in order to achieve targeted  strategy.
http://www.kosoft.com


ABISSNET
Ne mund t’ju ndihmojmë të zgjidhni shërbimin e duhur për nevojat tuaja. * Lidhje Broadband Wireless * Internet Broadband Biznes * Internet Broadband Familje * Lidhje e Dedikuar * Sistem E-mail * Web - Hosting * WiFi Mobile * Lidhje - Punë në Distancë * Lidhje Ethernet * Lidhje IP VPN * Shërbime Telemetrie
http://www.abissnet.al

ATI-KOS
Shërbime Interneti, Rrjeta Kompjuterike, Rrjeta virtuale private, VOIP për biznese, Web Aplikacione, Web Hosting, Domain Names, Web Design, Softuer, Programe Aplikative, Siguri te dhënash, Siguri të rrjetave, etj.
http://www.ati-kos.com

Dimal Telecom
Telefoni Fikse, Internet Service Provider, Kurse Profesionale, VoIP, Videotelefoni, Videophone, Softphone, USB Phone, SIP Hub, Call Center, etj.
http://www.dimal.al

IPKO
IPKO është kompania kryesore kosovare për teknologji të informacionit dhe komunikimeve në vend. E themeluar në vitin 1999, IPKO është zhvilluar suksesshëm – nga ofruesi i parë i internetit në mbarë Kosovën – në një ndërmarrje moderne, që ofron diapazon të plotë të shërbimeve dhe përmbajtjes së integruar në komunikime mobile, telefoni fikse, internet dhe media.
http://www.ipko.com

ITS - Information Technology Services
ITS - Information Technology Services, ka lidhje tokësore me rrjetin e internetit me dy dalje ndërkombëtare (International Gateways) që kalojnë nëpër Mal të Zi dhe Serbi. Kjo është lidhje e quajtur multi-homed me British Telecom (Telekomi Britanez) i realizuar përmes kontratave të shërbimeve ndërkombëtare duke siguruar shërbimet më të larta dhe të shpejta.
http://www.its-ks.net

KEMINET
Shërbimet tona përfshijnë hyrje në Internet të shpejtë dhe të besueshëm, hostim, dizenjim fletësh Interneti dhe suport IT për të gjitha nevojat tuaja. Keminet përpiqet për nivelin më të lartë të shërbimit. Nëse keni pyetje, jeni të lirë të na kontaktoni në çdo kohë. Një nga pjestaret e stafit të Keminet do të jetë i gatshëm për t’ju ardhur në ndihmë për problemet tuaja.
http://www.keminet.net

Kujtesa - Internet Solutions
Themeluar ne tetor te vitit 1995, Kujtesa eshte zhvilluar ne nje udheheqes kryesor i telekomit ne tregun e sherbimeve bazuar ne IP per organizata, biznese dhe perdorues individual. Kujtesa eshte themeluar gjate nje periudhe kur kishte furnizim shume te paket te sherbimeve dhe produkteve kompjuterike ne kombinim me nevojen e madhe per perdorime kompjuterike nga biznese dhe familje.
http://www.kujtesa.com

Naimi NET
Bëjmë shpërndarjen e rrjetit të internetit në shtëpi private si dhe lokale afariste. Gjithashtu bëjmë shitjen dhe servisimin e kompjuterëve, montimin dhe shitjen e Ruterave dhe antenave shpërndarëse, etj.
http://www.naimi-net.ch

Telekomi i Kosovës
Telekomi i Kosovës është operator publik i licencuar dhe ofruesi i parë i shërbimeve të telefonisë fikse në teritorin e Kosovës. Telekomi i Kosovës është poashtu ofruesi i vetëm publik i licencuar i cili ofron shërbime të internetit si: ADSL, Dial UP, VPN, xDSL (HDSL,SDSL,SHDSL).
http://www.telekomi.net

Valdrin Ltd.
- Lidhje satelitore interneti - Kompjutera “Brand Name” dhe Aksesorë - Internet - Kafe - Caffee “Gabuleo” - Paisje për ndertim rrjeti me kabull dhe me valë - Qender e dizajnit dhe realizimit te tekstileve artistike
http://www.valdrin.com

Shko tek faqja: 1 2