ABISSNET
Ne mund t’ju ndihmojmë të zgjidhni shërbimin e duhur për nevojat tuaja. * Lidhje Broadband Wireless * Internet Broadband Biznes * Internet Broadband Familje * Lidhje e Dedikuar * Sistem E-mail * Web - Hosting * WiFi Mobile * Lidhje - Punë në Distancë * Lidhje Ethernet * Lidhje IP VPN * Shërbime Telemetrie
http://www.abissnet.al

ATI-KOS
Shërbime Interneti, Rrjeta Kompjuterike, Rrjeta virtuale private, VOIP për biznese, Web Aplikacione, Web Hosting, Domain Names, Web Design, Softuer, Programe Aplikative, Siguri te dhënash, Siguri të rrjetave, etj.
http://www.ati-kos.com

Dimal Telecom
Telefoni Fikse, Internet Service Provider, Kurse Profesionale, VoIP, Videotelefoni, Videophone, Softphone, USB Phone, SIP Hub, Call Center, etj.
http://www.dimal.al

Global Phone International
Nëpërmjet Ip-Telefonisë sonë ju jeni një hap para të tjerëve. Me teknikën më të re mundësojmë shërbim efikas si dhe kualitet të lartë bisede dhe çmime të lira. Montojmë edhe Internetcafe, Kompjuterë dhe komponente te LAN-it. Ne i kemi të gjitha!
http://www.globalphone-int.com

INET
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes dhe të zjarrit, videovëzhgim me kamera/CCTV, kontrollë e qasjes, video/interfoni, alarme të artikujve - kundër vjedhjes në dyqan etj. Sisteme për fikje automatike të zjarrit me gas. Instalime të rrjeteve kompjuterike dhe telefonike. Centrale telefonike VoIP. Shitje dhe instalim i komponenteve për automatikë industriale të prodhuesit japonez OMRON.
http://www.inetkosova.com

ITS - Information Technology Services
ITS - Information Technology Services, ka lidhje tokësore me rrjetin e internetit me dy dalje ndërkombëtare (International Gateways) që kalojnë nëpër Mal të Zi dhe Serbi. Kjo është lidhje e quajtur multi-homed me British Telecom (Telekomi Britanez) i realizuar përmes kontratave të shërbimeve ndërkombëtare duke siguruar shërbimet më të larta dhe të shpejta.
http://www.its-ks.net

Kosova VoIP
Bëjme shitjen e çfarëdo lloji Voip mbushje, VoipBuster, InternetCalls, VoipCheap etj. Në të gjithë Kosoven, si dhe në Kosoven Lindore.
http://www.kosovavoip.com

Kujtesa - Internet Solutions
Themeluar ne tetor te vitit 1995, Kujtesa eshte zhvilluar ne nje udheheqes kryesor i telekomit ne tregun e sherbimeve bazuar ne IP per organizata, biznese dhe perdorues individual. Kujtesa eshte themeluar gjate nje periudhe kur kishte furnizim shume te paket te sherbimeve dhe produkteve kompjuterike ne kombinim me nevojen e madhe per perdorime kompjuterike nga biznese dhe familje.
http://www.kujtesa.com

Napair NETworks
Shërbime te Konsulences per IT, Zhvillim te Aplikacioneve, Web Hosting, Web Development, CMS, VOIP, etj.
http://www.napair.net

PikoTEL
Mund të bëni thirrje kudo në botë, në qfarëdo kohe me qmime shumë të volitshme. PikoTEL si kompani telekomunikuese ju ofron shërbime në komunitetin më të madhë të telefonisë përmes internetit.
http://www.pikotel.com

Shko tek faqja: 1 2