KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu

Web Hosting & Domain Name
The use of different combine services, open communication, close and honest with customers and market, K’Osoft has a separate strategy to meet the mission and vision of the company, with customers and the mutual interests. Continues engagement of  experts and people with experience in  internet, enable us consistent and sustainable walk, in order to achieve targeted  strategy.
http://www.kosoft.com


EsadiWEBTeaM
Web Dizajn, web sherbime, domain, hosting etj.
http://www.esadiweb.com

Freelance Kosova
IT Sherbime, Web Zhvillim dhe Dizajnim, Mirembajtje, Domain Name, Hosting, Hosting Falas, E-mail Adresa, etj
http://www.freelance-ks.com

GoNi DesiGn StuDio
Software Aplikativ ne platformen Java dhe Visual Basic.NET. Webdesign me mundësi dinamike te zhvillimit. Aplikacione me Flash ( multimedia aplikacione ).
http://www.goni-design.com

Gorani - What the web can be
Themeluar ne 2001, Gorani eshte nje realitet i ri, por i perbere nga nje staf me shume eksperence ne sektorin e internetit. Eksperienca dhe know-how i fituar nder vite, bejne Gorani-n nje strukture fuqimisht te orientuar drejt nevojave te klientit dhe paralelisht, novacionit teknologjik.
http://www.gorani.net

Host.al është lider në hostimin e siteve shqiptare ne Internet
Shërbimi yne u ofrohet afër 300 websiteve shqiptare ne internet duke mundesuar prezencen e tyre 'në linjë'. Planet e Hostimit te ShqiperiaCom, jane hartuar qe te mbeshtesin nevojat dhe deshirat individuale, te bizneseve te medhenj e te vegjel. Sherbimet tona ofrojne regjistrim domaini, hostim emaili, hostim websitesh, hostim per struktura tregetie online (e-commerce), servera te dedikuar dhe nje sërë Gjuhësh Programimi (PHP/ASPX) e Sisteme Manaxhimi per Baza te Dhenash (MySQL/Microsoft SQL/Postgresql).
http://www.host.al

Hosting4.net
Shërbime të sigurta të hostingut me çmime shumë të volitshme, tek ne fillojmë me GB. Hosting 4 GB Hapësirë, 60 GB Trafik mujorë... Vetëm për 20 € / Viti. Ofrojmë dhe regjistrimin e domainave me kontrollë të plotë mbi ta.
http://www.hosting4.net/sq

HP
hp (Hosting-Professional.Com) - Ju ofrojm Hosta, Domaina me qmime te lira dhe me kualitet te lart.
http://www.hosting-professional.com

IliriaHost
IliriaHost sipas nevojës tuaj duke filluar prej prezencës standarde, prezencës mesatare të firmave e deri tek prezencat interaktive të menagjuara në datoteka. Webpaketa speciale për Webfaqet dinamike. Web paketa me datoteka si dhe me PHP - , Perl - dhe FrontPage mbështetje me çmime shumë të volitshme. Çmimi për një Domain me mbaresë .com. .net, .org ose .de është i integruar në çmimin e Webpaketës. Siç mund të shihni tek ne nuk ka shpenzime të fshehura.
http://www.iliriahost.com

IMAGJINO Design Studio
Hosting, Domain, Dizajnim, Media Streaming, Menagjim Servererash, Konfigurim Serverash, Zhvillim të Faqeve, etj.
http://www.imagjino.com

KEMINET
Shërbimet tona përfshijnë hyrje në Internet të shpejtë dhe të besueshëm, hostim, dizenjim fletësh Interneti dhe suport IT për të gjitha nevojat tuaja. Keminet përpiqet për nivelin më të lartë të shërbimit. Nëse keni pyetje, jeni të lirë të na kontaktoni në çdo kohë. Një nga pjestaret e stafit të Keminet do të jetë i gatshëm për t’ju ardhur në ndihmë për problemet tuaja.
http://www.keminet.net

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5 6 7 8