Web Hosting & Domain Name
The use of different combine services, open communication, close and honest with customers and market, K’Osoft has a separate strategy to meet the mission and vision of the company, with customers and the mutual interests. Continues engagement of  experts and people with experience in  internet, enable us consistent and sustainable walk, in order to achieve targeted  strategy.
http://www.kosoft.com

KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu


AmpAStudio.Com
AmpAStudio.Com - Web Design | Web Development | IT Services|Programe Menaxhimi | Graphic Design.
http://www.ampastudio.com

ATI-KOS
Shërbime Interneti, Rrjeta Kompjuterike, Rrjeta virtuale private, VOIP për biznese, Web Aplikacione, Web Hosting, Domain Names, Web Design, Softuer, Programe Aplikative, Siguri te dhënash, Siguri të rrjetave, etj.
http://www.ati-kos.com

ePayTech LLC
Vizioni Jonë: Telefonat mobile duke u bërë pjesë e pandashme e jetës sonë, duke kaluar përtej shërbimeve për komunikim me zë dhe pranimit/dërgimit të SMS mesazheve ne besojmë së telefonat mobil në të ardhmen do të jenë mënyra më e përshtatshme dhe efikase për kryerjen e pagesave. Ne planifikojmë të përvetësojmë këtë shërbim.
http://www.epaytech.net

Gorani - What the web can be
Themeluar ne 2001, Gorani eshte nje realitet i ri, por i perbere nga nje staf me shume eksperence ne sektorin e internetit. Eksperienca dhe know-how i fituar nder vite, bejne Gorani-n nje strukture fuqimisht te orientuar drejt nevojave te klientit dhe paralelisht, novacionit teknologjik.
http://www.gorani.net

IliriaHost
IliriaHost sipas nevojës tuaj duke filluar prej prezencës standarde, prezencës mesatare të firmave e deri tek prezencat interaktive të menagjuara në datoteka. Webpaketa speciale për Webfaqet dinamike. Web paketa me datoteka si dhe me PHP - , Perl - dhe FrontPage mbështetje me çmime shumë të volitshme. Çmimi për një Domain me mbaresë .com. .net, .org ose .de është i integruar në çmimin e Webpaketës. Siç mund të shihni tek ne nuk ka shpenzime të fshehura.
http://www.iliriahost.com

KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu

Rrota
Liria e fjalës âsht komoditet bazë. Me mbërri me t'ndigju me kaq shum zhurëm përreth âsht jo krejt punë e thjeshtë, sidomos kur njerëzit ndigjojnë atê që u pëlqen, mâ para se atê që u thuhet. Rrota âsht themelu në vitin 2001 dhe fillimisht i ka pasë 3 punëtorë. Qysh prej asaj kohe i ka pagu tatimet me rregull edhe shum pahiri ka mrri mos me u korruptu si krejt hallkit. Tash ekipi i Rrotës i ka 17 veta eksperta t'çart e entuziasta të rij...
http://www.rrota.com

Trebit Computers
Kompjutera & Aksesore, Riparime & Mirembatje, Rrjete Kompjuterike, Programim, Web Design.
http://www.trebit.com

Web Hosting & Domain Name
The use of different combine services, open communication, close and honest with customers and market, K’Osoft has a separate strategy to meet the mission and vision of the company, with customers and the mutual interests. Continues engagement of  experts and people with experience in  internet, enable us consistent and sustainable walk, in order to achieve targeted  strategy.
http://www.kosoft.com