Valdrin Ltd.
- Lidhje satelitore interneti - Kompjutera “Brand Name” dhe Aksesorë - Internet - Kafe - Caffee “Gabuleo” - Paisje për ndertim rrjeti me kabull dhe me valë - Qender e dizajnit dhe realizimit te tekstileve artistike
http://www.valdrin.com