Dimal Telecom
Telefoni Fikse, Internet Service Provider, Kurse Profesionale, VoIP, Videotelefoni, Videophone, Softphone, USB Phone, SIP Hub, Call Center, etj.
http://www.dimal.al

Global Phone International
Nëpërmjet Ip-Telefonisë sonë ju jeni një hap para të tjerëve. Me teknikën më të re mundësojmë shërbim efikas si dhe kualitet të lartë bisede dhe çmime të lira. Montojmë edhe Internetcafe, Kompjuterë dhe komponente te LAN-it. Ne i kemi të gjitha!
http://www.globalphone-int.com

GlobePhone1
Ofrojm thirrje telefonike përbrenda Kosovës dhe me gjithë botën.
http://www.globephone1.com

PikoTEL
Mund të bëni thirrje kudo në botë, në qfarëdo kohe me qmime shumë të volitshme. PikoTEL si kompani telekomunikuese ju ofron shërbime në komunitetin më të madhë të telefonisë përmes internetit.
http://www.pikotel.com

Posta Shqiptare
Posta Shqiptare.
http://www.postashqiptare.al

Telekomi i Kosovës
Telekomi i Kosovës është operator publik i licencuar dhe ofruesi i parë i shërbimeve të telefonisë fikse në teritorin e Kosovës. Telekomi i Kosovës është poashtu ofruesi i vetëm publik i licencuar i cili ofron shërbime të internetit si: ADSL, Dial UP, VPN, xDSL (HDSL,SDSL,SHDSL).
http://www.telekomi.net