Alfa Services
ALFA-SERVICES Sh.p.k. është padyshim partneri më i mirë që ju mund të zgjidhni për nevojat e zyrave tuaja. Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet si: * PCs, Laptops, Servers, Photocopiers, Fax machines, Printers, UPS * Active and passive devices for LAN, WAN, MAN, SW etc.: * Telecommunication devices such as: Telephone Exchanges, Modems, Phones etc. * Office equipment as: Tables, File Cabinets, Chairs etc.
http://www.alfaservices.com/shqip/index_shqip.htm

AMG Computers
AMG Computers eshte pjese e shoqerise Alb Media Group, e cila operon ne tregtimin e produkteve teknologjike ne mbare territorin e Shqiperise. Sherbimi yne bazohet ne shitjet online, ne menyre qe klientet te porosisin produktet qe deshirojne ne rehatine e shtepise apo zyres se tyre. Blerjet behen midis bankave qe operojne ne tregun Shqiptar dhe nuk ka nevoje qe te keni karte krediti. Tani me thjesht se kurre. Gama me e madhe e produkteve dhe faqja shqiptare me e kompletuar ne Internet.
http://www.amg.al

DAXA electronic
DAXA electronic është njëra nga kompanitë më të suksesshme kosovare në lëmine e Teknologjisë Informative dhe Pajisjeve Elektronike, e bazuar në eksperiencën më se 15 vjeçare të stafit udhëheqës. Çelësi i suksesit të kompanisë sonë është kombinimi i suksesshëm i përvojës,shërbimeve të mira dhe kualitetit të produkteve, me çka DAXA electronic ka bërë emër.
http://www.daxaelectronic.com

Dimal Telecom
Telefoni Fikse, Internet Service Provider, Kurse Profesionale, VoIP, Videotelefoni, Videophone, Softphone, USB Phone, SIP Hub, Call Center, etj.
http://www.dimal.al

Domank.Net
design media network, kompania jone eshte e ndar ne keto 3 departamente kryesore. Ne ju ofrojme produktet te ndryshme si: web hosting, domains, resellers, web design, photoshoting, vizitkarta, graphics, logo, video, marketing, ilustrime, design, reklama, rrjeta te ndryshme kompjuterike, servera, rootera, kalendar, flyer, poster, e shum ee shume te tjera, ju mirepresim !
http://www.domank.net

FIBERNET KS
Distribuimi, projektimi, shitja, përkrahja dhe trajnimi profesional për prodhimet e liderëve botëror në lëminë e rrjetave dhe telekomunikimeve.
http://www.fibernet-ks.eu

INET
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes dhe të zjarrit, videovëzhgim me kamera/CCTV, kontrollë e qasjes, video/interfoni, alarme të artikujve - kundër vjedhjes në dyqan etj. Sisteme për fikje automatike të zjarrit me gas. Instalime të rrjeteve kompjuterike dhe telefonike. Centrale telefonike VoIP. Shitje dhe instalim i komponenteve për automatikë industriale të prodhuesit japonez OMRON.
http://www.inetkosova.com

Infosoft Systems
Infosoft Systems është Lider në tregun e IT-së me produktet dhe shërbimet që ofron, duke synuar të krijojë marrdhënie afatgjata besimi dhe partneriteti me klientët e saj. E themeluar në 1991, kompani shqiptare 100% private, InfoSoft Systems është kompania e parë dhe më e madhe në vënd në fushën e Teknologjisë së Informacionit.
http://www.infosoftgroup.com.al

ISOFTT
ISOFTT eshte kompani me seli ne Prishtine e themeluar ne vitin 2006 nga nje grup ekspertesh me pervoje mbi dhjete vjecare ne dizajn dhe zhvillim. ISOFTT ofron zgjidhje softuerike te kualitetit te larte, integrime dhe optimizim te sistemeve, sherbime konsulence ne IT dhe telekomunikacion, trajnime dhe edukime ne IT.
http://www.isoftt.com

KEMINET
Shërbimet tona përfshijnë hyrje në Internet të shpejtë dhe të besueshëm, hostim, dizenjim fletësh Interneti dhe suport IT për të gjitha nevojat tuaja. Keminet përpiqet për nivelin më të lartë të shërbimit. Nëse keni pyetje, jeni të lirë të na kontaktoni në çdo kohë. Një nga pjestaret e stafit të Keminet do të jetë i gatshëm për t’ju ardhur në ndihmë për problemet tuaja.
http://www.keminet.net

Shko tek faqja: 1 2