Albpublicity - Video Graphic Studio
Kemi pak kohe qe jemi prane jush por e pame se shume shpejt u beme me te njohurit. Ne e ndertuam kete vetem mbi bazen e profesionalizimit. Qellimi i jone ishte vetem qe te sjellim tek shqipetaret diçka ndryshe nga te tjeret. Aktualisht punojme ne dy dege ne Shkoder dhe ne Tirane keshtu arrijme te jemi prane te gjitheve.
http://www.albpublicity.info

BESFORT VIDEO M1
Video Portali me i njohur ne gjuhen shqipe, me mbi 5000 Video shqip. Te ndara ne kategori te ndryshme nga Argetueset, Popullore, Komedi, Filma, Sport,... deri tek rubrika private Ops - exkluzive nga jeta dhe prapaskenat e yjeve te Estrades shqiptare !
http://www.besfort.de

CMB
Prodhim Reklame Televizive, 2D Animacione, 3D Animacione, TV Njoftime, Video Xhirime, Realizim Spoti Muzikor, Emisione Televizive, Audio Produksion, Plan Marketingu, Strategji Marktingu, Zhvillim dhe Implementim Kampanje, Këshilla Marketingu, Plan Reklame, Plan Promovimi, Monitorim Medial, Trajnime Marketingu.
http://www.cmbonline.net

Euro Cd Shop
eurocdshop.tk
http://www.eurocdshop.tk/

Filma
filma.com
http://www.filma.com

Gramafon Entertainment
Gramafon entertainment si qender e konsoliduar e industrise muzikore shqiptare eshte ne dispozicionin e secilit te interesuar per sherbimet nga me te ndryshmet qe lidhen ne menyre direkte apo indirekte me industrine perkatese . Me poshte po japim disa detaje gjithsesi ne pika te shkurtera per ate se cka mund te realizohet ne secilin sektore te kompanise ne fjale.
http://www.gramafon-ks.com

MAESTRO PRODUCTION
MAESTRO PRODUCTION është kompani mediale e përqëndruar në prodhime për Film, Video, Audio, Web, DVD dhe CD. Kjo kompani e përbërë nga bashkëpunëtorë profesionistë dhe me përvojë shumëvjeqare, ofron produkte me cilësi të larta, duke u nisur nga parapërgaditjet, xhirimet, montazhi, korrektimi i ngjyrave e deri te animacionet.
http://www.maestroproduction.com

Maestro Production - Video Audio Produkcion, Animacion, Web
Video produksion profesional qe prodhon videospote muzikor, reklama televizive, animacion, emisione televizive, web design dhe web development.
http://www.maestroproduction.com/index-shqip.html

Martesa.net
Kudo në Kosovë, bëjmë gjirimin e dasmave dhe ahengjeve tjera, në mënyrë profesionale me 1,2 apo 3 kamera. Dasmën apo ahengun tuaj në fund do ta keni, në cilin do nga keto formate : - DVD - MiniDV (Kaset e vogel) - VHS (Kaset e madhe) Po ashtu bëjme dizajnimin dhe printimin e ftesave të ndryshme, kopjimin e DVD-ve, fotografi profesionale, slideshow, etj.
http://www.martesa.net

Nesmedia
Nesmedia është kompani mediale në kuadër të Shtëpisë Artistike "albaSTARs" e formuar me qëllim të zhvillimit të artistëve dhe bizneseve në kategoritë e menaxhmentit, marketingut, audiove, videove, dizajnit dhe ueb faqeve.
http://www.nesmedia.com

Shko tek faqja: 1 2