ATI-KOS
Shërbime Interneti, Rrjeta Kompjuterike, Rrjeta virtuale private, VOIP për biznese, Web Aplikacione, Web Hosting, Domain Names, Web Design, Softuer, Programe Aplikative, Siguri te dhënash, Siguri të rrjetave, etj.
http://www.ati-kos.com

CACTTUS
CACTTUS ofron spektër të gjerë të trajnimeve në Teknologjinë e Informacionit (TI) që mund të plotësojë të gjitha kërkesat për trajnim profesional dhe të nivelit të shfrytëzuesit. Cacttus gjithashtu ju ofron kunsulence në shërbimet e teknologjisë informative si dhe krijon dhe zhvillon softuer për nevojat tuaja.
http://www.cacttus.com

CSE
CSE ofron këshillime profesionale në lëmitë: - baza lokale dhe të distribuara të shënimeve, - ueb baza të shënimeve dhe ueb servise - kriptografisë, - sigurisë së shënimeve, - smart kartelave, - RFID, - kontrllimin dhe sigurimin e qasjes fizike, - e-Shërbimeve (e-Government, e-Commerce, e-Health etj.), - zgjidhje softuerike për përkujdesje shëndetsore, - rrjetave kompjuterike, - zgjidhje të dedikuara softuerike, - harduer të dedikuar për procese industriale, si dhe - menaxhment të projekteve softuerike.
http://www.cse-ks.com

Dimal Telecom
Telefoni Fikse, Internet Service Provider, Kurse Profesionale, VoIP, Videotelefoni, Videophone, Softphone, USB Phone, SIP Hub, Call Center, etj.
http://www.dimal.al

Domank.Net
design media network, kompania jone eshte e ndar ne keto 3 departamente kryesore. Ne ju ofrojme produktet te ndryshme si: web hosting, domains, resellers, web design, photoshoting, vizitkarta, graphics, logo, video, marketing, ilustrime, design, reklama, rrjeta te ndryshme kompjuterike, servera, rootera, kalendar, flyer, poster, e shum ee shume te tjera, ju mirepresim !
http://www.domank.net

Infosoft Systems
Infosoft Systems është Lider në tregun e IT-së me produktet dhe shërbimet që ofron, duke synuar të krijojë marrdhënie afatgjata besimi dhe partneriteti me klientët e saj. E themeluar në 1991, kompani shqiptare 100% private, InfoSoft Systems është kompania e parë dhe më e madhe në vënd në fushën e Teknologjisë së Informacionit.
http://www.infosoftgroup.com.al

ISOFTT
ISOFTT eshte kompani me seli ne Prishtine e themeluar ne vitin 2006 nga nje grup ekspertesh me pervoje mbi dhjete vjecare ne dizajn dhe zhvillim. ISOFTT ofron zgjidhje softuerike te kualitetit te larte, integrime dhe optimizim te sistemeve, sherbime konsulence ne IT dhe telekomunikacion, trajnime dhe edukime ne IT.
http://www.isoftt.com

KEMINET
Shërbimet tona përfshijnë hyrje në Internet të shpejtë dhe të besueshëm, hostim, dizenjim fletësh Interneti dhe suport IT për të gjitha nevojat tuaja. Keminet përpiqet për nivelin më të lartë të shërbimit. Nëse keni pyetje, jeni të lirë të na kontaktoni në çdo kohë. Një nga pjestaret e stafit të Keminet do të jetë i gatshëm për t’ju ardhur në ndihmë për problemet tuaja.
http://www.keminet.net

Komtel Project Engineering
Komtel Project Engineering është lider në Kosovë në lëminë e Teknologjisë Informative dhe Komunikimeve si dhe në atë te Inxhinierisë Elektrike dhe Automatikës.
http://www.komtelpe.com

PRONET
PRONET është kompani kosovare me seli në Prishtinë e themeluar në fillim të vitit 1997. Ofrojmë zgjidhje të kualitetit të lartë në lëminë e teknologjisë informative dhe të telekomunikimeve, paisje të prodhuesve më të njohur botëror, zgjidhje origjinale hardverike dhe softverike, konsallting informatik, përkrahje dhe mirëmbajtje të sistemeve.
http://www.pronet-ks.com

Shko tek faqja: 1 2