AS-COM Security
AS-COM Security është sektori i sigurimit i AS-COM Group. Ne merremi me furnizimin dhe instalimin e sistemeve te sigurimit me CCTV (kamera), sistemeve kundër zjarrit, sistemeve kundër vjedhjes, access control, detektor dore, etj.
http://www.ascom-group.com

DAXA electronic
DAXA electronic është njëra nga kompanitë më të suksesshme kosovare në lëmine e Teknologjisë Informative dhe Pajisjeve Elektronike, e bazuar në eksperiencën më se 15 vjeçare të stafit udhëheqës. Çelësi i suksesit të kompanisë sonë është kombinimi i suksesshëm i përvojës,shërbimeve të mira dhe kualitetit të produkteve, me çka DAXA electronic ka bërë emër.
http://www.daxaelectronic.com

INET
Shitje dhe instalim e sistemeve të sigurimit - alarme të vjedhjes dhe të zjarrit, videovëzhgim me kamera/CCTV, kontrollë e qasjes, video/interfoni, alarme të artikujve - kundër vjedhjes në dyqan etj. Sisteme për fikje automatike të zjarrit me gas. Instalime të rrjeteve kompjuterike dhe telefonike. Centrale telefonike VoIP. Shitje dhe instalim i komponenteve për automatikë industriale të prodhuesit japonez OMRON.
http://www.inetkosova.com

Komtel Project Engineering
Komtel Project Engineering është lider në Kosovë në lëminë e Teknologjisë Informative dhe Komunikimeve si dhe në atë te Inxhinierisë Elektrike dhe Automatikës.
http://www.komtelpe.com

Professional Alarm
Instalime dhe mirëmbajtje të sistemeve për siguri elektronike: PAISJE VËZHGIMI ME KAMERA (JVC,VIVOTEK, HISHARP, EVERFOCUS) ALARME KUNDER THYERJE/VJEDHJES ( SATEL,PARADOX) KONTROLLI I QASJES DHE EVIDENTIMI I ORARIT TË PUNËS ( PAXTON, CDVI) DETEKTIM ZJARRI - TYMI (HOCHIKI, KENTEC, VRC, ARGUS VEGA) DETEKTIM I UJIT DHE GASIT ( VIMPEX, SD3) SHUARJE AUTOMATIKE E ZJARRIT ME GAS, UJË DHE AEROSOL ( MINIMAX, DSPA) RADIOKOMUNIKIM (KENWOOD) INTERFONI & VIDEOFONI ( COMMAX, SAMSUNG ) LAURA (BARRIERA PER PARK)
http://www.professionalalarm.eu

The Future Electronics
Elektronik provider. Pervec Kompjuterave, Aksesoreve te tyre, Telefonise Fikse e Celulare, pajisjeve te Vezhgimit e Sigurise, Auto-HiFi ne jemi gjithashtu te specializuar ne Pajisjet e Skenave dhe Diskove, perfshi ketu Audio, Ndriqim, Dekor, Skena te kompletuara etj.
http://www.future-electronics.net

TREO Electronics
TREO Electronics: Shitje - Instalim - Mirëmbajtje ( Sisteme të Videovëzhgimit me kamera të Sigurisë , Alarme kundër Vjedhjes - Thyrjes , Alarme për lajmërimin e Tymit dhe Gas’it ,Shuarja e Zjarrit me Ujë dhe Aerosol , Kontrola e Qasjes , Evidentimi i Orarit të punës ).
http://www.treoelectronics.net

W.D.G. Security
W.D.G. Security është kompania e parë private në Kosovë, në lëmine e shërbimit të sigurimit fizik, teknik dhe elektronikë.
http://www.wdgsecurity.com

WEST ALARM
West Alarm (Prizren) ofrojme shitje dhe sherbime te sistemeve te sigurimit...projektime, instalime, montime dhe mirembajtje te sistemeve te sigurimit. Jemi distributor te autorizuar te firmave Paradox, Avtech dhe Samsung. Ofrojme keto sisteme: Sisteme per mbikqyrje me videokamera (CCTV) Sisteme alarmuese kunder vjedhjes dhe thyerjes Sisteme per lajmerimin e hershem te tymit dhe te zjarrit Sisteme te interfonise Sisteme te videofonise Sisteme te kontrollit te qasjes (access control)
http://www.westalarm.net