AlbaElettrica
Albaelettrica, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale.
http://www.albaelettrica.al

Komtel Project Engineering
Komtel Project Engineering është lider në Kosovë në lëminë e Teknologjisë Informative dhe Komunikimeve si dhe në atë te Inxhinierisë Elektrike dhe Automatikës.
http://www.komtelpe.com

KORABI - Music & Electronic
Ju ofrojmë produkte të ndryshme muzikore dhe elektronike,duke filluar nga intrumentet e llojllojshme muzikore,audio sisteme,përforcues, Light Show, Dj Produkte,Tv aparatura, video kamera etj.... Si dhe shërbime të huazimit të zërimeve , binave dhe ndriqimit profesional. Duke naviguar nëpër web faqen tonë do të mund të informoheni me gjëresisht per produktet dhe sherbimet tona.
http://www.musik-korabi.com

NPT RIMA
"NPT RIMA" është ndërrmarja private kryesore kosovare për furnizimin në sektorin e energjetikës, veglave dhe marketingut, e themeluar në vitin 2000 "NPT RIMA" është zhvilluar suksesshëm në një ndërmarrje moderne, që ofron diapazon të plotë të shërbimeve dhe përmbajtjes së integruar në (Enxhiniering).
http://www.rima-ks.com

The Future Electronics
Elektronik provider. Pervec Kompjuterave, Aksesoreve te tyre, Telefonise Fikse e Celulare, pajisjeve te Vezhgimit e Sigurise, Auto-HiFi ne jemi gjithashtu te specializuar ne Pajisjet e Skenave dhe Diskove, perfshi ketu Audio, Ndriqim, Dekor, Skena te kompletuara etj.
http://www.future-electronics.net