KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu


Blog.al - Krijo faqe falas
Platformë plotësisht në gjuhën Shqipe, Stafi i faqes ju shoqëron në çdo hap të punës tuaj, Një shumëllojshmëri lajtmotivesh edhe shtojcash për kënaqësinë tuaj, Mundësi për të monetizuar blogun e këshilla profesionale për te suksesi!
http://www.blog.al

Fitoni Para Online
Fito Para nga Web faqja juaj! Regjistrohu në programin e partneritetit me KOSOFT Ads dhe fillo të fitosh para nga web faqet tuaja.
http://www.kosoftads.com/ppc-publisher-login.php

KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu

KOSOFT Ads - Reklamo Online
KOSOFT Ads është sistemi i parë shqiptar qe ju mundëson te menagjoni marketingun online. Reklamo shërbimet dhe produktet e kompanisë tuaj në një rrjet web faqesh shqiptare që numërojnë më shumë se 200 mijë vizitor në ditë.
http://www.kosoft-ads.com

RuajFaqet.com
RuajFaqet ju mundëson të ruani faqet dhe lidhjet tua të preferuara në internet dhe të ndani ato më të gjithë vizitorët e tjerë të faqes ose të krijoni një listë private më faqet dhe lidhjet interesante që gjeni në internet dhe kësaj liste t’i qaseni në çdo kohë dhe nga çdo vend, thjesht duke u kyçur në llogarinë tuaj.
http://www.ruajfaqet.com