Albamedia
Kompania Albamedia, lider i artikujve multimediatik ne tregun shqipetare, vjen per ju edhe ne formen me te avancuar te marketingut, me nje faqe interneti. Per tu ardhur ne ndihme klientave te saje, ne kohe dhe ne shpenzime, kjo kompani ofron tani edhe mundesine e tregtise online.
http://www.albamedia.al

Alfa Services
ALFA-SERVICES Sh.p.k. është padyshim partneri më i mirë që ju mund të zgjidhni për nevojat e zyrave tuaja. Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet si: * PCs, Laptops, Servers, Photocopiers, Fax machines, Printers, UPS * Active and passive devices for LAN, WAN, MAN, SW etc.: * Telecommunication devices such as: Telephone Exchanges, Modems, Phones etc. * Office equipment as: Tables, File Cabinets, Chairs etc.
http://www.alfaservices.com/shqip/index_shqip.htm

AMG Computers
AMG Computers eshte pjese e shoqerise Alb Media Group, e cila operon ne tregtimin e produkteve teknologjike ne mbare territorin e Shqiperise. Sherbimi yne bazohet ne shitjet online, ne menyre qe klientet te porosisin produktet qe deshirojne ne rehatine e shtepise apo zyres se tyre. Blerjet behen midis bankave qe operojne ne tregun Shqiptar dhe nuk ka nevoje qe te keni karte krediti. Tani me thjesht se kurre. Gama me e madhe e produkteve dhe faqja shqiptare me e kompletuar ne Internet.
http://www.amg.al

Astranet
Astranet ka një qëllim dhe vizion të thjeshtë. Të ofroj pajisje të kualitetit të lartë të teknologjisë informative si dhe shërbime të shpejta dhe profesionale, me çmime të arsyeshëm, për klientët e saj kudo që gjinden ata.
http://www.astranet.info

Aurora
Material dhe paisje per zyre, Paisje per shkolle, Kartolina, ftesa dhe urime, Toner per printer, Fotokopje dhe Fax, Liberlidhje, plastifikim dhe vizitkarta, Libra dhe formular per kontabilitet, Fotokopje, Printim, Pllotim dhe Skenim, Servisim per aparatet fotokopjuese dhe plloter.
http://www.aurora-ks.com

CYBERSPACE Computer Company
Sajt per Teknologjine Informative. Çdo dite lajme te reja, çdo jave artikuj e softver te rinje. Gjithashtu edhe forumi per diskutime ne tema te Teknologjise Informative. Kompania Kompjuterike Cyberspace Peje Kosove.
http://www.cyberspace-ks.com

DAXA electronic
DAXA electronic është njëra nga kompanitë më të suksesshme kosovare në lëmine e Teknologjisë Informative dhe Pajisjeve Elektronike, e bazuar në eksperiencën më se 15 vjeçare të stafit udhëheqës. Çelësi i suksesit të kompanisë sonë është kombinimi i suksesshëm i përvojës,shërbimeve të mira dhe kualitetit të produkteve, me çka DAXA electronic ka bërë emër.
http://www.daxaelectronic.com

Domank.Net
design media network, kompania jone eshte e ndar ne keto 3 departamente kryesore. Ne ju ofrojme produktet te ndryshme si: web hosting, domains, resellers, web design, photoshoting, vizitkarta, graphics, logo, video, marketing, ilustrime, design, reklama, rrjeta te ndryshme kompjuterike, servera, rootera, kalendar, flyer, poster, e shum ee shume te tjera, ju mirepresim !
http://www.domank.net

Europrinty
Europrinty shtypshkronje dhe material zyrtar.
http://www.europrinty.net

Gashi Comp
Shitje dhe servisim te kompjutereve, Shkolle kompjuterike - Kurse dhe certifikim per kompjuter, ECDL - Certifikim per (European Computer Driving Licence). Softver per Kontabilitetin Financiar dhe Material si dhe për Bar cod-e për arka në dyqane.
http://www.gashicomp.net

Shko tek faqja: 1 2 3