KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu

Albsoft Ltd.
Shtëpia softuerike "AlbSoft" me seli në Prishtinë, tani 7 vjet ka arritur të zhvillon një rrjet dhe biznes të qëndrueshëm të aktiviteteve të Inxhinierimit, zhvillimit, integrimit dhe konsulencës në fushën e Softuerit. AlbSoft udhëhiqet nga inxhinierë, magjistra dhe njerëz profesionist të fushës dhe profesionit. Dizajnimet, zhvillimet, testimet, integrimet e sistemeve dhe projektet afatgjata të zgjidhjeve komplekse, janë pjesa vitale e kompanisë.
http://www.albsoft.com/


ADVmediaHOUSE
ADVmediaHOUSE është agjension marketingu i cili merret me përpilimin e planeve dhe strategjive të marketingut, me ekzekutimin e këtyre strategjive dhe me zhvillimin e prodhimin e materialeve të ndryshme të marketingut.
http://www.advmediahouse.com

Alba-Soft
Alba-Softi është kompani private e specializuar në fushën e teknologjisë së informacionit, me zyra në Prishtinë dhe Tiranë. Alba-Softi ofron këto shërbime: softuerë, programim, lokalizim të softuerëve, kod burimor, si dhe shërbime tjera të TI-së.
http://www.alba-soft.org

AlbCard
AlbCard ltd është kompani e Teknologjisë dhe Informacionit ku ofron sherbime dhe produkte të teknologjis në përgjithsi po ashtu edhe Kartelën elektronike nga prodhimi, dizajnimi deri te futja ne funksion tek produktet e klientit.
http://www.albcard.al/

ALBFOCUS - Development Company
Ne i kemi zgjidhjet për problemet tuaja. albfocus™, ofron të gjitha shërbimet e Teknologjisë Informative në një vend. Duke u nisur nga problemet e vogla me Office e deri te programimi i aplikacioneve specifike. Eksperienca e stafit tonë siguron kualitetin dhe efikasitetin te cilin ju e kerkoni.
http://albfocus.altervista.org

Albsoft Ltd.
Shtëpia softuerike "AlbSoft" me seli në Prishtinë, tani 7 vjet ka arritur të zhvillon një rrjet dhe biznes të qëndrueshëm të aktiviteteve të Inxhinierimit, zhvillimit, integrimit dhe konsulencës në fushën e Softuerit. AlbSoft udhëhiqet nga inxhinierë, magjistra dhe njerëz profesionist të fushës dhe profesionit. Dizajnimet, zhvillimet, testimet, integrimet e sistemeve dhe projektet afatgjata të zgjidhjeve komplekse, janë pjesa vitale e kompanisë.
http://www.albsoft.com/

Alfa Services
ALFA-SERVICES Sh.p.k. është padyshim partneri më i mirë që ju mund të zgjidhni për nevojat e zyrave tuaja. Ne ofrojmë shërbime nga më të ndryshmet si: * PCs, Laptops, Servers, Photocopiers, Fax machines, Printers, UPS * Active and passive devices for LAN, WAN, MAN, SW etc.: * Telecommunication devices such as: Telephone Exchanges, Modems, Phones etc. * Office equipment as: Tables, File Cabinets, Chairs etc.
http://www.alfaservices.com/shqip/index_shqip.htm

AmpAStudio.Com
AmpAStudio.Com - Web Design | Web Development | IT Services|Programe Menaxhimi | Graphic Design.
http://www.ampastudio.com

ArdhmeriaNet Internet Solutions
Ne ju ofrojmë shërbimtë plotë dhe profesional duke përdorur teknologjinë më moderne, nga idea gjer te realizimi i plotë. Përmes përsosjes së vazhdueshme dhe përcjelljes së teknologjive, ne ju ofrojmë dizajn maksimalisht kualitativ, me çmime mjaft të volitshme. Përvoja shumëvjeçare në fushën e dizajnit grafik siguron rezultate të mira me garancë.
http://www.ardhmerianet.com

ATI-KOS
Shërbime Interneti, Rrjeta Kompjuterike, Rrjeta virtuale private, VOIP për biznese, Web Aplikacione, Web Hosting, Domain Names, Web Design, Softuer, Programe Aplikative, Siguri te dhënash, Siguri të rrjetave, etj.
http://www.ati-kos.com

Avidusmedia
Lista e sherbimeve qe ne ofrojme: CD Prezentime, Flash Prezentime, Flash Webfaqe, Web Dizajn, Hostim, Programim, Shtypje, Flyer/Dizajn te broshurave, Dizajn te logove, etj.
http://www.avidusmedia.com

Shko tek faqja: 1 2 3 4 5