AMG Computers
AMG Computers eshte pjese e shoqerise Alb Media Group, e cila operon ne tregtimin e produkteve teknologjike ne mbare territorin e Shqiperise. Sherbimi yne bazohet ne shitjet online, ne menyre qe klientet te porosisin produktet qe deshirojne ne rehatine e shtepise apo zyres se tyre. Blerjet behen midis bankave qe operojne ne tregun Shqiptar dhe nuk ka nevoje qe te keni karte krediti. Tani me thjesht se kurre. Gama me e madhe e produkteve dhe faqja shqiptare me e kompletuar ne Internet.
http://www.amg.al

Astranet
Astranet ka një qëllim dhe vizion të thjeshtë. Të ofroj pajisje të kualitetit të lartë të teknologjisë informative si dhe shërbime të shpejta dhe profesionale, me çmime të arsyeshëm, për klientët e saj kudo që gjinden ata.
http://www.astranet.info

Cyberspace - Computer Company
Cyberspace - ambulancë dhe klinikë e kompjuterëve.
http://www.cyberspace-ks.com

CYBERSPACE Computer Company
Sajt per Teknologjine Informative. Çdo dite lajme te reja, çdo jave artikuj e softver te rinje. Gjithashtu edhe forumi per diskutime ne tema te Teknologjise Informative. Kompania Kompjuterike Cyberspace Peje Kosove.
http://www.cyberspace-ks.com

DAXA electronic
DAXA electronic është njëra nga kompanitë më të suksesshme kosovare në lëmine e Teknologjisë Informative dhe Pajisjeve Elektronike, e bazuar në eksperiencën më se 15 vjeçare të stafit udhëheqës. Çelësi i suksesit të kompanisë sonë është kombinimi i suksesshëm i përvojës,shërbimeve të mira dhe kualitetit të produkteve, me çka DAXA electronic ka bërë emër.
http://www.daxaelectronic.com

Gashi Comp
Shitje dhe servisim te kompjutereve, Shkolle kompjuterike - Kurse dhe certifikim per kompjuter, ECDL - Certifikim per (European Computer Driving Licence). Softver per Kontabilitetin Financiar dhe Material si dhe për Bar cod-e për arka në dyqane.
http://www.gashicomp.net

Genikos
Ndërmarja për distribuimin e paisjeve kompjuterike Genikos me seli në Prishtinë aktivitetin e vet e zhvillon në dy dyqanet e veta; njëri në Prishtinë, dhe tjeti në Ferizaj. Veprimtaria kryesore e ndërmarjes është shitja me pakicë e kompjuterëve dhe e paisjeve përcjellëse në lëminë e IT-së.
http://www.genikos.net

Ilir Kosova
Shitje dhe servisim te teknologjise informative si: Konica Minolta, Canon, HP, Benq, Olivetti, IBM Lenovo, Solucione Hardwerike dhe Softwerike.
http://www.ilir-ks.com

Infosoft Systems
Infosoft Systems është Lider në tregun e IT-së me produktet dhe shërbimet që ofron, duke synuar të krijojë marrdhënie afatgjata besimi dhe partneriteti me klientët e saj. E themeluar në 1991, kompani shqiptare 100% private, InfoSoft Systems është kompania e parë dhe më e madhe në vënd në fushën e Teknologjisë së Informacionit.
http://www.infosoftgroup.com.al

Komtel Project Engineering
Komtel Project Engineering është lider në Kosovë në lëminë e Teknologjisë Informative dhe Komunikimeve si dhe në atë te Inxhinierisë Elektrike dhe Automatikës.
http://www.komtelpe.com

Shko tek faqja: 1 2