KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu


ADVmediaHOUSE
ADVmediaHOUSE është agjension marketingu i cili merret me përpilimin e planeve dhe strategjive të marketingut, me ekzekutimin e këtyre strategjive dhe me zhvillimin e prodhimin e materialeve të ndryshme të marketingut.
http://www.advmediahouse.com

Albpublicity - Video Graphic Studio
Kemi pak kohe qe jemi prane jush por e pame se shume shpejt u beme me te njohurit. Ne e ndertuam kete vetem mbi bazen e profesionalizimit. Qellimi i jone ishte vetem qe te sjellim tek shqipetaret diçka ndryshe nga te tjeret. Aktualisht punojme ne dy dege ne Shkoder dhe ne Tirane keshtu arrijme te jemi prane te gjitheve.
http://www.albpublicity.info

ArdhmeriaNet Internet Solutions
Ne ju ofrojmë shërbimtë plotë dhe profesional duke përdorur teknologjinë më moderne, nga idea gjer te realizimi i plotë. Përmes përsosjes së vazhdueshme dhe përcjelljes së teknologjive, ne ju ofrojmë dizajn maksimalisht kualitativ, me çmime mjaft të volitshme. Përvoja shumëvjeçare në fushën e dizajnit grafik siguron rezultate të mira me garancë.
http://www.ardhmerianet.com

CMB
Prodhim Reklame Televizive, 2D Animacione, 3D Animacione, TV Njoftime, Video Xhirime, Realizim Spoti Muzikor, Emisione Televizive, Audio Produksion, Plan Marketingu, Strategji Marktingu, Zhvillim dhe Implementim Kampanje, Këshilla Marketingu, Plan Reklame, Plan Promovimi, Monitorim Medial, Trajnime Marketingu.
http://www.cmbonline.net

DMS Agency
DMS Agency eshte nje studio multimediale e ndertuar nga pasioni dhe eksperienca disa vjecare. Sherbimet tona mund te permblidhen ne: - Dizenjim dhe Programim per Web - Print - Fotografi - Video, 3D dhe Audio
http://www.dmsagency.com

Expik
Expik eshte kompani profesionale qe mirret me zhvillime te aplikacioneve softuerike.
http://www.expik.com

GoNi DesiGn StuDio
Software Aplikativ ne platformen Java dhe Visual Basic.NET. Webdesign me mundësi dinamike te zhvillimit. Aplikacione me Flash ( multimedia aplikacione ).
http://www.goni-design.com

Gorani - What the web can be
Themeluar ne 2001, Gorani eshte nje realitet i ri, por i perbere nga nje staf me shume eksperence ne sektorin e internetit. Eksperienca dhe know-how i fituar nder vite, bejne Gorani-n nje strukture fuqimisht te orientuar drejt nevojave te klientit dhe paralelisht, novacionit teknologjik.
http://www.gorani.net

IMAGJINO Design Studio
Hosting, Domain, Dizajnim, Media Streaming, Menagjim Servererash, Konfigurim Serverash, Zhvillim të Faqeve, etj.
http://www.imagjino.com

KOSOFT
KOSOFT ju ofron këto shërbime: Web Design & Web Development, Web Hosting & Regjistrim të Domeneve, Online Marketing, SEO - Search Engine Optimization, Promovime dhe Mirembajtje te Web faqeve, Programe aplikative, Flash Animacione, Design & Grafikë, Multimedia, PowerPoint Templates, etj.
http://www.kosoft.eu

Shko tek faqja: 1 2 3