AlbaJobs
AlbaJobs është sistemi i parë elektronik Punësimi nëpërmjet Internet-it. Qëllimi ynë është të sjellim në kontakt njerëzit e kualifikuar dhe me cilësi me punëdhënës të fuqishëm si në Shqipëri ashtu edhe kudo në botë.
http://www.albajobs.org

ANDE - LM
ANDE- LM eshte nje agjensi e kompletuar qe ofron sherbime ne sektore te ndryshem. Veprimtaria e saj eshte shume e gjere dhe shtrihet jo vetem brenda per brenda Shqiperise. Permes programeve dhe aktiviteteve ANDE -LM eshte bere e njohur edhe per publikun ne Kosove, Maqedoni, Mal te Zi, e me gjere.
http://www.ande-lm.com

ANDE-LM shpk - Agjensi Private Punesimi
Agjencia ANDE-LM eshte nje agjenci punesimi, rekrutimi, studimi, ndermjetesimi dhe internshipesh.
http://www.ande-lm.com.al

APPK
Ndërmjetësime në punësim, Përkrahje në themelimin e bizneseve, Trajnime profesionale, Organizimi i ngjarjeve të ndryshme, dhe Projekte të veqanta.
http://www.appk.org

EGJ-Consulting
EGJ-Consulting eshte nje kompani e re shqiptare qe ofron zgjidhje dhe sherbime ne fushen e Burimeve Njerezore. Rekrutimi dhe menaxhimi i Burimeve Njerezore, eshte element kyc ne suksesin e cdo biznesi. Gjithnje e me shume, efikasiteti dhe te ardhurat e nje sipermarrjeje private, po varen ne menyre direkte nga Burimet Njerezore.
http://www.egj-consulting.com

Kerkoni pune ne Parajsa.com
Kerkoni pune ne Parajsa.com. Gjeni nje punesim apo pune te re. Eksploroni mundesite ne karriere. Kerkoni dhe aplikoni sot online.
http://jobs.parajsa.com

KOSOVA CAREERS
Kjo web faqe përmban informata rreth mundësive për punë e mësim si dhe linçe në web-faqe ndërkombëtare që mund të jenë të dobishme. Në këtë faqe ofrohen edhe kuize e lojëra që mund të ndihmojnë në të kuptuarit e informatave të tregut të punës në Kosovë dhe në vlerësimin e shkathtësive dhe cilësive gjithnjë duke u bazuar në informata.
http://www.karriera.net

Management and Development Associates
MDA ofronë shërbimet vijuese të konsulencës: - Konsulencë e Biznesit - Konsulencë e Marketingut - Konsulencë për Resurse Njerëzore - Konsulencë për Menaxhim të Kualitetit - Konsulencë për Menaxhimin e Ngjarjeve - Management Training
http://www.seemda.com

Oferta Pune
OfrojPune.com ju mundeson te kerkoni dhe te gjeni oferta te ndryshme punesimi ne sektore te ndryshme te biznesit, qeverise dhe administrates publike, etj. Gjithashtu ju mund te publikoni falas ofertat e juaja per punesim.
http://www.ofrojpune.com

OfertaPune.com
OfertaPune.com ka filluar punën si pilot projekt qysh nga viti 2003 si webfaqja e parë shqiptare në botë që ofron enkas shërbime të fokusuara në informim dhe ndërmjetësim punësimi. Nga 1 Mars 2007 me anë të përkrahjes financiare nga Organizata Gjermane AGEF, compania ITPAKUFI dhe APPK (Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit në Kosovë) hyjnë në partneritet për zhvillimin dhe profesionalizmin e mëtutjeshëm të shërbimeve të OfertaPune.com
http://www.ofertapune.com

Shko tek faqja: 1 2