Albania Realty
Nëse jeni duke menduar të vendosni pronën tuaj në treg, këtu ju do të gjeni informacion të dobishëm për gjetjen e agjentëve të duhur, pregatitjen e dokumentave te nevojshme për shitje, vlerësimin e saktë të pronës suaj si dhe mbi kontratat e shitjes.
http://www.albania-realty.com

Atlantic Captial Partners LLC
ACP ishte institucioni i parë financiar që paraqiti financim hipotekash në tregun Kosovar nga një fond vetëkapitalizues. Sot ACP specializon financimin e shtëpive dhe është institucioni i parë dhe i vetëm financiar në Kosovë që inkorporon Ndërmjetësimin e Pasurive të Patundshme, Përfundim/Këshillë Legale të Pasurisë së patundshme dhe Ndërmjetësim në sigurime për modelin e saj të biznesit.
http://www.acapitalpartners.com

CENTURY 21 Albania
Zyra Rajonale Master Franchise CENTURY 21 Albania gëzon të drejtat ekskluzive të dhënies së liçensës franchise në territorin e Shqipërisë. CENTURY 21 Albania ka në fokusin e saj agjensitë imobiliare aktive në tregun shqiptar, agjentët dhe menaxherët e suksesshëm, ndërtuesit dhe njerëzit e biznesit si dhe konsulentët financiarë dhe Vlerësuesit e Pronave të Patundshme, të cilët duan të investojnë ose të zgjerojnë aktivitetin e tyre.
http://www.century21albania.com

Diversa Consulting
Diversa Consulting ju ofron keto sherbime: Sigurime shëndetësore, Sigurime jetësore, Sigurime të pronës, Sigurim juridik personal, Sigurime juridike familjare, Sigurime automjetesh, Këshillime rreth sigurimeve, Këshillime ligjore, Kredi private dhe kredi për ndërmarrje, Investime të kapitalit në fonde, Hipotekë, Mbushje e tatimdeklarimit, etj.
http://www.diversa-consulting.ch

Ed Real Estate
Objektivi yne piksepari eshte t’Ju sherbejme sa me mire . Ju mund te mbeshteteni ne perpjekjet dhe entuaziasmin tone.
http://www.ed-re.com

F.A.A. Group
F.A.A. Group shërben tregun e patundeshmerise me keto produkte; patundeshmerise (banesave lokaleve shtepive) etj. Kredi afatgjata per patundeshmeri, Ndermjetsime ne shiteblerje me cash, Rregullimin e dokumentacionit te patundeshmerise, Kontraktimi i patundeshmerise, Keshilla ligjore rreth transaksionit te patundeshmerise etj.
http://www.faarealestates.com

Green Hours
“Green Hours” ofron sherbime te specializuara ne fushen e pasurive te paluajtshme (toka & ndertesa), informacione shit-blerjesh, konsulence teknike dhe financiare per investimet ne toka te llojeve te ndryshme, asistence ligjore ne transferimin e pasurise, nje databaze te detajuar te te gjitha llojeve te tokave (bujqesi, turizem, ndertim) ne territorin e Republikes se Shqiperise.
http://www.greenhours.net

Immobiliarealbania
Agjensia jone ofron ndermjetesimin e Pasurive te Paluajtshme ne territorin Shqiperi,keshillime mbi inviestime ne Pasuri te Paluajtshme dhe keshillim juridike.
http://www.immobiliarealbania.com

InfoVlora
Motoja jone eshte: " Vetëm në pak minuta ju mund të realizoni atë që sëkeni mundur prej javësh". Agjensia jone InfoVlora vepron me sukses në tregun e pasurive të paluajtëshme, në shit-blerjen, prenotimin dhe dhënien me qerë të apartamenteve të banimit, shtëpive, vilave, zyrave, trojeve, tokave bujqesore, magazinave, dyqaneve, dhomave për studentë.
http://www.infovlora.com

KOSOVA IMMOBILIEN
Agjensioni i pasurive dhe pronave të paluajtshme KOSOVA IMMOBILIEN ju mundëson për të bërë shitjen dhe blerjen e patundshmërive: SHTëPIVE, BANESAVE, LOKALEVE, TROJEVE DHE TOKAVE tuaja në mënyrë bashkëkohore, përmes ueb faqës së pasur të patundshmërisë, e cila klienteve të saj i ofron një ofertë të pasur në internet lidhur me shitblerjen e pronave të paluajtshme në Prishtinë dhe rrethinë.
http://www.kosova-immobilien.com

Shko tek faqja: 1 2