ARTSTUDIO
Ndërmarrja “ARTSTUDIO” është themeluar në vitin 2001 në Prishtinë. Momentalisht ka 6 të punësuar dhe disponon teknologjinë më të re të shtypit në materiale të ndryshme si dhe në tekstil. Disponon objekt punues prej 300 m2 si dhe objekt tjetër për mbështjelljen e automjeteve. Duke përdorur teknologjinë më të re, materialet dhe ngjyrat më të qëndrueshme, ne i realizojmë idetë dhe dëshirat tuaja me efikasitet të plotë.
http://www.artstudiographics.net

DesignStudioPoint
Studio profesionale për realizimin e reklamave ndriçuese, web dizajneve, llogove, broshurave, kalendarëve e shumë te tjera.
http://www.ds-point.com

MEDIA MARKETING
MEDIA MARKETING ofronë më shumë se 260 hapësira në dispozicion për reklamim në Billbord, në rrugët më të frekuentuara, magjistralet qe lidhin dy apo me teper qendra, në hyrje dalje te qyteteve, në gjithë teritorin e Kosovës.
http://www.mmarketingu.com