AIC - Albania International Company
AIC është një kompani nderkombëtare që operon me disa partner të rendësishëm në fushën e marketingut botëror, të ndëtimit dhe infranstrukturës. Në departmentin qëndror zhvillohen investimet, prodhime dhe shërbimet kryesore.
http://www.aiclass.eu

Research & Development in Kosova
Firma jone merret me Planifikimin ndertimin dhe vendosjen e Konstruksioneve fotovoltaike, te cilat driten e diellit e shëndrrojnë në Energji elektrike.
http://www.rd-seferi.de