BRUNES
BRUNES ka siguruar cilësi të lartë, bukuri dhe materiale funksionale ndërtimi në Shqipëri që nga viti 1994. Që nga nismat tona të vogla, me një mjedis të vogël në Vlorë, ne jemi rritur në një ndër kompanitë më të mëdha të materialeve të ndërtimit në Shqipëri me tre magazina të mëdha dhe kemi zënë 25% të tregut të pllakave në Shqipëri.
http://www.brunes-al.com

FORTESA - Miku i banjos tuaj
FORTESA afron keta artikuj: - Te gjithe artikujt e nevojshem per kompletimin e banjove, - Pllaka per ambiente te mbrendshme dhe te jashtme te qeramikes, porcelanit, granitit etj, nga prodhues eminent nga Spanja, Italia dhe nga Azia e larget. - Komplet sanitari per banjo, Dush kabina te thjeshta e deri te ato me Masazh dhe Suana, Vaska te ndryshme, me masazh dhe eksluzive me TV dhe radio, Wc guaca dhe Lavamane, Mobile per banjo, rubineta etj.
http://www.fortesa.net

JYSK
Shtrat, Banjo, Shtepi dhe Kopsht.
http://www.scan-color.com

KERASAN
Veprimtaria jonë me lëminë e sanitarisë ka filluar qysh në vitin 1994. Të gjitha aktivitetet tona janë realizuar nën emrin SIGMA. Në vitin 1999 me kapacitete të shtuara dhe me një staf më të madh kemi vazhduar aktivitetin tonë me emrin e ri, KERASAN, që qëndron për keramikë dhe sanitari.
http://www.kerasan.net

LESNA
Ofertat e produkteve nga Lesna përmes prodhimit dhe tregtisë, përfshijnë këto prodhime, por nuk janë të limituara: dyer dhe dritare ë të plastikës dhe të drurit, xhamin termopan, dyer të hyrjes prej druri dhe plastikës, dyer të blinduara, dyer të garazhave, shkallë tavani prej druri, rolete të brendshme dhe të jashtme për dritare, mekanizma të ndryshëm, pajisje shtëpiake, mobile, komponentet e brendshme, komplet orenditë për kuzhinë, materiale për ndërtim dhe material izolues, laminat, parket,llajsne etj. prodhime dhe materiale sanitare duke përfshirë pllakat e qeramikës. konstruktim dhe ndërtim, dizajne enteriere dhe eksteriere dhe materiale tjera.
http://www.lesna.net