ABC Engineering
Mobilie kualitative Sllovene dhe Italiane. Dyer dhe dritare Sllovene, parket klasik, llamel parket dhe laminat, etj. Tek ne cdo gjë është kualitative.
http://www.abc-kos.com

ANB Baliu
ANB Baliu është një kompani private që ju ofon klientëve pajisje shtëpiake nga druri duke filluar nga kuzhinat komplete sipas porosisë, shkallëve klasike dhe ovale (rrethore), parketit dhe mobilieve të ndryshme. Prodhimet tona veçohen për kualitetin e tyre me lëndën e parë të importuar nga vendet perendimore (Gjermani dhe Zvicër), si dhe për funksionalitetin e tyre.
http://www.anb-baliu.com

Arb-Rini
Arb-Rini është kompani serioze, me një përvojë 5 vjeçare në këtë lëmi. Dëshmia e kualitetit tone mund të haset në shumë objekte ndërtimore të Kosovës. Shërbimet tona janë: • shitja e materialit • suva tim • ngjyrosje • tavanet e lëshuar • dyshemetë • fasada • izolime • etj.
http://www.arb-rini.com

ARHING
Ndërmarrja për projektim, inxhinjering dhe tregti “ARHING”-Mitrovicë është themeluar në vitin 1989. Ndërmarrja është e regjistruar për këto lëmi : projektim, inxhinjering dhe ndërtim, furnizim dhe montim të dyshemeve antistatike, mbikqyrje profesionale, realizim të tenderve, tregti të brendshme dhe të jashtme, montim të antenave, punim të interierit (dyshemet, muret ndarëse, tavanet etj.), punë zejtare.
http://www.arhing.com

KIBE ONE
KIBE ONE shpk u themelua ne Durres ne vitin 1995 me inisiativen e sipermarresve qe mendonin te jetonin si protagoniste evolucionin teknik dhe teknologjik te sektorit te rendesishem te ndertimit. Cilesia e produkteve qe furnizon, kompetenca e larte teknike dhe serioziteti komercial ne te cilet KIBE ONE shpk bazon punen e saje kane rezultuar zgjedhje te drejta dhe efikase, duke i dhene mundesine qe me kalimin e kohes te meritoje nje prestigj ne sektorin e ndertimit ne Shqiperi.
http://www.kibe1.com

Laminat EXCLUSIV
Shesim Laminat të kualitetit të lart me qmime shumë te volitshme. Laminati është prodhim Gjerman & Belg dhe i garantuar.
http://www.laminati.blogspot.com

Shoqeria "Luma - al" sh.p.k
Shoqeria "Luma - al" sh.p.k me seli ne Tirane e Kavaje, operon prej vitesh ne fushen e ndertimit dhe sherbimeve imobiliare. Gjithashtu edhe me disponibilitetin e nje agjensie turistike me po te njejtin emer "Luma- Al" organizon udhetime dhe ture.
http://www.luma-al.com/firma/index.html

Sigma - Laminat të cilësisë së lartë
Sigma, ofron laminate te cilesis se laret 7. 8, 10 dhe 12.5 mm. Per prodhimet tona garanton emri ``EGGER``
http://www.sigma-ks.com