Gateri
Prodhojme dyer, dritare, shkalle me parmake, veshje te shkalleve te betonit me dru, konstruksione te shkalleve te drurit, banaqe per kafeteri, hydbe te xhamaiave, tavolina, komodina, dhoma pritje, dhoma gjumi, kuzhina, paradhoma, veranda etj. me cilesi te larte nga keto lloje te drurit: bungu, qarri, molika, ahu, bredhi, pisha, arra, qershia, blini etj. Punojme dyer te oborrit ( kapixhik).
http://www.gateri-ks.com

HELLGA Company
HELLGA Company ofron një numër të madh të prodhimeve. Në procesin prodhues kemi makinat më moderne në rajonin tonë. Në kompaninë tonë punojnë 40 punëtorë të angazhuar në prodhim dhe në sektorë tjerë si transport, shitja, IT.
http://www.hellgacompany.com

JYSK
Shtrat, Banjo, Shtepi dhe Kopsht.
http://www.scan-color.com

KreBor sh.p.k.
Kompania KreBor sh.p.k. tregton mobilje zyre dhe shkolle te certifikuara nga Instituti Kombetar Amerikan i Standarteve, Instituti Britanik i Standarteve dhe Enti Kombetar Italian i Standarteve. Kompani nuk limitohet vetem ne mobijle por tregton edhe tuba PVC, Paisje Aeroporti dhe Aparatura te Sofistikuara Elektornike
http://www.krebor.com

LESNA
Ofertat e produkteve nga Lesna përmes prodhimit dhe tregtisë, përfshijnë këto prodhime, por nuk janë të limituara: dyer dhe dritare ë të plastikës dhe të drurit, xhamin termopan, dyer të hyrjes prej druri dhe plastikës, dyer të blinduara, dyer të garazhave, shkallë tavani prej druri, rolete të brendshme dhe të jashtme për dritare, mekanizma të ndryshëm, pajisje shtëpiake, mobile, komponentet e brendshme, komplet orenditë për kuzhinë, materiale për ndërtim dhe material izolues, laminat, parket,llajsne etj. prodhime dhe materiale sanitare duke përfshirë pllakat e qeramikës. konstruktim dhe ndërtim, dizajne enteriere dhe eksteriere dhe materiale tjera.
http://www.lesna.net

Mobileria Alfa
Mobileria Alfa në Prizren, është themeluar në vitin 1990 si ndërmarrje tregtare, kurse që nga viti 2004, filloi me prodhimin e dhomave gjumi, dhomave për fëmijë, kuzhinave, pastaj të ormaneve, plakarave, paradhomave, regallave, vitrinave, komodinave, si dhe, mobileve për zyre, enterierit, etj.
http://www.alfa-mobileria.com

MUREBEST
Firma MUREBEST- eksperiencë dymbëdhjetë vjeçare në Shqipëri. Është prezentuar edhe në Prishtinë - Fushë Kosovë me ekspozitën e 140 fabrikave Italiane që merr përsipër mobilimin e bar-restauraneve-hoteleve-shtëpive dhe vilave, duke fulluar me parket, dyer të brendshme dhe të blinduara, shkallë druri, parmakë shkallësh, tavolina, karriga, kolltuqe, vitrina, dhoma gjumi, ambijente kuzhine, zyra etj, që të gjitha te normave CE dhe me cilësi te lartë (eksluzive) vetem në Murebest.
http://www.murebest.com

PISHA’ Sh.p.k
Ndërmarrja jonë N.P.T ‘’PISHA’’Sh.p.k, në fillim si degë rajonale e shitjes dhe tregëtimit të LESNA-së- Sloven Gradec për rajonin e Dukagjinit dhe tani si përfaqsues Ekskluziv për Kosovë. Që nga viti 2004 jemi distributori i vetëm i ndërmarrjes “INLES-Ribnica” për prodhimet e dritareve, dyerve të hyerjes të drurit, PCV-së dhe aluminit.
ttp://www.pisha-lesna-slo.com

Ukaj Company
Tani për tani ndërmarrja për përpunimin e drurit UKAJ është më e fuqishmja në tregun shqiptar, dhe me një eksperiencë shumëvjeqare dhe traditë për përpunimin e drurit të ahut dhe bungut. Me punën tonë ju sjellim cilësi më të larta, bukuri në shtëpinë tuaj dhe siguri të garantuar.
http://www.ukaj.com

World of Furniture
E themeluar ne vitin 1995, World of Furniture ka arritur te jete sot nje kompani e re dhe dinamike, gjithmone e gatshme te interpretoje tendencat e fundit ne tregun e mobiljeve, te shprehura ne termat e produktit dhe sherbimit. Firma mbeshtet filozofine ne modelin e njohur “orientuar tek sherbimi”. Ajo ka ndertuar nje sistem kuptimplote kompani-produkt-shperndarje, e gatshme te plotesoje kerkesat estetike dhe funksionale te çdo klienti ne menyre individuale.
http://www.mobilje.net

Shko tek faqja: 1 2