ABC Engineering
Mobilie kualitative Sllovene dhe Italiane. Dyer dhe dritare Sllovene, parket klasik, llamel parket dhe laminat, etj. Tek ne cdo gjë është kualitative.
http://www.abc-kos.com

ANB Baliu
ANB Baliu është një kompani private që ju ofon klientëve pajisje shtëpiake nga druri duke filluar nga kuzhinat komplete sipas porosisë, shkallëve klasike dhe ovale (rrethore), parketit dhe mobilieve të ndryshme. Prodhimet tona veçohen për kualitetin e tyre me lëndën e parë të importuar nga vendet perendimore (Gjermani dhe Zvicër), si dhe për funksionalitetin e tyre.
http://www.anb-baliu.com

Bini Company
Bini Company me traditë shumë vjecare është një ndër prodhuesit më të njohur të dyereve dhe të dritareve nga druri në Kosovë.
http://www.bini-ks.com

BRUNES
BRUNES ka siguruar cilësi të lartë, bukuri dhe materiale funksionale ndërtimi në Shqipëri që nga viti 1994. Që nga nismat tona të vogla, me një mjedis të vogël në Vlorë, ne jemi rritur në një ndër kompanitë më të mëdha të materialeve të ndërtimit në Shqipëri me tre magazina të mëdha dhe kemi zënë 25% të tregut të pllakave në Shqipëri.
http://www.brunes-al.com

Dardania Model
Prodhojmë dyer të të gjitha modeleve dhe dritareve sipas modeleve Sllovene me xhama termopan dhe me kapak.
http://www.dardaniamodel.com

EAGLE
EAGLE eshte nje firme greke qe prodhon mobilje dhe konkuron ne treg qe prej vitit 1993 me qender ne Korce , Shqiperi. Duke ditur nevojat e klientit bashkekohor ofrojme produkte me stil te vecante qe i pergjigjen plotesisht kerkesave te tij. Ne gamen e madhe te proukteve perfshihen mobilje per shtepi , kuzhina dhe hotele.
http://www.eagle.com.gr/root.sq.aspx

Fabrika e Mobileve "ALBANIKU"
Fabrika e Mobileve "ALBANIKU" gjindet ne PEJE perkasisht Vitomirice . Fabrika eshte si vazhdimsi e firmes "DRURI IMPEX" e themeluar ne vitet e 90-ta me te njejten veprimtari. Dita dites jemi me modern dhe kemi filluar me prodhimin e Dhomave te Fjetjes , Regallave , Paradhomave , Vitrinave , Komodave , e Tavolinave te ndryshme.
http://www.albaniku-ks.com

Fabrika e Mobileve Albed
Fabrika e Mobilieve ALBED nga Vushtria mirret me prodhimin e mobilieve që nga viti 1994. Prodhimet tona dëshmojnë vetë mbi eksperiencen qe kemi arritur gjatë këtyre viteve. Fabrika jonë posedon dizajner profesionist që bëjnë dizajnimin dhe testimin e produkteve tona.
http://www.albed-ks.net

Fabrika e Mobilieve ALBED
Fabrika e Mobilieve ALBED nga Vushtria mirret me prodhimin e mobilieve që nga viti 1994. Prodhimet tona dëshmojnë vetë mbi eksperiencen qe kemi arritur gjatë këtyre viteve. Fabrika jonë posedon dizajner profesionist që bëjnë dizajnimin dhe testimin e produkteve tona.
http://www.albed-ks.com

Galanteria
Galanteria është ndërmarrje private e cila prin në prodhimtarinë e drurit në tregun e Kosovës. Modelet tona të reja, së bashku me punën profesionale dhe kualitetin e lartë të prodhimit, shpejtojnë ritmin e zhvillimit të industrisë sonë. Galanteria ofron prodhime për zyre, shkolla, hotele si dhe prodhime sipas kërkesave të konsumatorit për nevoja specifike të tij.
http://www.galanteria-ks.com

Shko tek faqja: 1 2