Kolgeci Kopshtar Gartenbau
Ndërmarrja Kolgeci Kopshtar Gartenbau, është një ndërmarrje e specializuar për punime te ndryshme te tokës, si shtruarjen e ambienteve te ndryshme me kubeja te betonit, përgatitjen e bazës per rruge dhe shtruarjen e tyre me kubeza cilësore betoni, pastaj dekorimin dhe gjelbërimin e sipërfaqeve te ndryshme me bime dekorative, etj.
http://www.kolgeci-gartenbau.com

Kopshtari
Ofrojmë: Zbukurimin e oborreve tuaja, Rregullimin e ç`do lloji të murit të gjallë, luleve, barit, etj. Bëjmë projektimin dhe mbjelljen e ç`do lloji bari, bimëve, luleve dekorative në kopshte, Bëjmë kitjen dhe mihjen e ç`do lloji peme apo luleje, etj.
http://www.kopshtari.com