2A-L
Kompania 2A-L është themeluar në vitin 2001, si një prej aktorëve kryesore në Shqipëri në fushën e projektimit, rikonstruktimit,2a-l-kompleksi-grand-2.jpg ndërtimit dhe zbatimit të projekteve në ndërtim, me një rreze të gjerë veprimi, përshtatur nevojave në zhvillim të vendit dhe kërkesave respektive për cilësi e arkitekturë urbane.
http://www.2a-l.com

AEK - Architecture Engineering Kosova
Kompania AEK është kompani e cila merret me projektimin dhe ndërtimin e objekteve si dhe ofron shërbime konsulltative rreth ndërtimit. Veprimtaria e kësaj kompanie është relativisht e re por ka realizuar një numër të madh të projekteve me vlera kapitale në Kosovë, duke mos lënë anash edhe objektet individuale.
http://www.aek-ks.com

AIC - Albania International Company
AIC është një kompani nderkombëtare që operon me disa partner të rendësishëm në fushën e marketingut botëror, të ndëtimit dhe infranstrukturës. Në departmentin qëndror zhvillohen investimet, prodhime dhe shërbimet kryesore.
http://www.aiclass.eu

Almar Group
Almar Group po vendos standartet e cilesise per projektet e pronave ne Shqiperi. Eshte nje emer i besuar dhe jo vetem nje kompani, nje kompani qe do te kujtohet pergjithmone. Me zhvillimin e projekteve per shtepite, zhvillimin e dyqaneve dhe menaxhimin e sherbimit te pronave
http://www.almargrup.com

Arb-Rini
Arb-Rini është kompani serioze, me një përvojë 5 vjeçare në këtë lëmi. Dëshmia e kualitetit tone mund të haset në shumë objekte ndërtimore të Kosovës. Shërbimet tona janë: • shitja e materialit • suva tim • ngjyrosje • tavanet e lëshuar • dyshemetë • fasada • izolime • etj.
http://www.arb-rini.com

ARHING
Ndërmarrja për projektim, inxhinjering dhe tregti “ARHING”-Mitrovicë është themeluar në vitin 1989. Ndërmarrja është e regjistruar për këto lëmi : projektim, inxhinjering dhe ndërtim, furnizim dhe montim të dyshemeve antistatike, mbikqyrje profesionale, realizim të tenderve, tregti të brendshme dhe të jashtme, montim të antenave, punim të interierit (dyshemet, muret ndarëse, tavanet etj.), punë zejtare.
http://www.arhing.com

AS-COM Group Ltd.
Ndërtojmë objekte industriale, objekte shëndetësore dhe arsimore, objekte te banimit. Gjithashtu kryejmë punimet e infrastruktures se objekteve dhe infrastruktures se qytetit (ujësjellës, kanalizim, rrugë, ndriqim publik, elektrifikim, telekomunikim).
http://www.ascom-group.com

Ascom Group
Mirë se vini në Web faqen e kompanisë AS-COM Group. Ne shpresojmë që ju të merrni pak kohë për të eksploruar web-faqen tonë dhe për të mësuar më shumë për kompaninë tonë. Qëllimi i kompanisë AS-COM është për të ofruar vlera me risi. Në praktikë standardet tona janë më të mira, i kushtojmë vëmendje mësimëve të mësuara dhe vazhdimisht sfidojmë veten për të bërë më të mirën në atë që bëjmë.
http://www.ascom-group.com/

Chelsea Point Development
Chelsea Point Development është Kompani ndërtimore Britaneze e cila është konstituar me qëllim specifik për ndërtimin e lartë të banesave për banim dhe objekteve komerciale në Kosovë. Kompleksi i ndertesave të para “Chelsea Point”në Fushë Kosovë pothuaj se ka perfunduar , me tendecë të fillimit të ndertimit të kompleksit të ri të ndertesave në Prishtinë në lagjen e ashtuquajtur “Te spitali”.
http://www.chelseapoint.net/al/aboutus

Clirimi - Ndërtimtari dhe arkitekture
Ndërtimtari te lartë dde te ultë. Për me shumë vizitoni webfaqen.
http://www.clirimi.net

Shko tek faqja: 1 2 3 4