ABC Engineering
Mobilie kualitative Sllovene dhe Italiane. Dyer dhe dritare Sllovene, parket klasik, llamel parket dhe laminat, etj. Tek ne cdo gjë është kualitative.
http://www.abc-kos.com

LESNA
Ofertat e produkteve nga Lesna përmes prodhimit dhe tregtisë, përfshijnë këto prodhime, por nuk janë të limituara: dyer dhe dritare ë të plastikës dhe të drurit, xhamin termopan, dyer të hyrjes prej druri dhe plastikës, dyer të blinduara, dyer të garazhave, shkallë tavani prej druri, rolete të brendshme dhe të jashtme për dritare, mekanizma të ndryshëm, pajisje shtëpiake, mobile, komponentet e brendshme, komplet orenditë për kuzhinë, materiale për ndërtim dhe material izolues, laminat, parket,llajsne etj. prodhime dhe materiale sanitare duke përfshirë pllakat e qeramikës. konstruktim dhe ndërtim, dizajne enteriere dhe eksteriere dhe materiale tjera.
http://www.lesna.net

Molika Company
Molika Company është përfaqesues eksluziv i dyerve dhe dritareve të prodhimit Gjerman EURO-MEETH.Njëkosisht te Molika-Company mund të porositni dyer dritare dhe vitrina jasht standardit me të njejtin dimenzion,kualitet dhe precizitet Gjerman. Molika-Company posedon edhe pompen e benzinës me firmën Molika-Gas që gjendet në magjistralën Pejë-Deqan në fshatin Raushiq.
http://www.molikacompany.net

World of Furniture
E themeluar ne vitin 1995, World of Furniture ka arritur te jete sot nje kompani e re dhe dinamike, gjithmone e gatshme te interpretoje tendencat e fundit ne tregun e mobiljeve, te shprehura ne termat e produktit dhe sherbimit. Firma mbeshtet filozofine ne modelin e njohur “orientuar tek sherbimi”. Ajo ka ndertuar nje sistem kuptimplote kompani-produkt-shperndarje, e gatshme te plotesoje kerkesat estetike dhe funksionale te çdo klienti ne menyre individuale.
http://www.mobilje.net

ALULUX
INTERNOVA është më i suksesshmi sistem i seksionit PVC për Dyer, Dritare dhe Roleta në Kosovë. Ky sistem i seksionit është i prodhuar nga INTERNOVA. Nëntë llojet e para kanë hyrë në prodhim në vitin 1992 me markën tregtare Intertec S. Me know-how, teknologjinë dhe makinerinë e nevojshme ishte furnizuar nga Kompania GREINER GmbH, Austri.
http://www.alulux-ks.com

VALI AL PVC
Ndërmarrja"VALI AL PVC" është ndërmarrja e parë private në Anamoravë e më e më gjërë e cila merret me prodhimin e dyerve, dritareve,fasadave strukturale e gjysëmstrukturale, vitrina e prodhimeve të tjera nga Alumini dhe plastika . Përvoja e gjatë vetëm në këtë lëmi ka bërë që kjo Ndërmarrje ta lehtësoj e ta thjeshtësoj procesin e vet prodhues e që në të njejtën kohëta rris kualitetin e prodhimeve të veta.
http://www.valialpvc.com

Plast-In
Zhvillimi i sistemeve moderne të dritares në Plast-IN, Inkorporon jo vetëm sistemet tërheqëse pamore të komponenteve të inxhinieringut, por gjthashtu mbi të gjitha ofron mundësi më të mëdha të funksionimit. Radhitja e favorshme dhe e gjërë e aksesorëve(përbërësve) ofron dritare shtesë- për të gjitha format e hapjes.
http://www.rubin-invest.com/plastin/

ASCOM PVC&AL
ASCOM PVC&AL ben prodhimin e dyerve dhe dritareve nga alumini dhe plastika. Gjithashtu ben prodhimin dhe montimin e sistemeve te ndryshme te fasadave strukturale. Perdorim profile dhe materiale te tjera te prodhuesve te njohur dhe me kualitet te lart siç jane: VEKA, GEALAN, REHAU, WINTECH, ALUMIL, ELVIAL, PROFILCO. Garantojm ne kualitet!
http://www.ascom-group.com

Gateri
Prodhojme dyer, dritare, shkalle me parmake, veshje te shkalleve te betonit me dru, konstruksione te shkalleve te drurit, banaqe per kafeteri, hydbe te xhamaiave, tavolina, komodina, dhoma pritje, dhoma gjumi, kuzhina, paradhoma, veranda etj. me cilesi te larte nga keto lloje te drurit: bungu, qarri, molika, ahu, bredhi, pisha, arra, qershia, blini etj. Punojme dyer te oborrit ( kapixhik).
http://www.gateri-ks.com

Shpiragu
Shpiragu eshte kompani shqiptare qe vepron ne sektorin e perpunimit te duraluminit duke prodhuar dyer, dritare, vetrata, grila, dhe rifinitura te tjera sipas porosive te klienteve, si per qellime shtepiake, ashtu edhe per industrine e ndertimit. Ajo po behet dominuese ne tregun shqiptar te kesaj fushe.
http://www.shpiragu.com

Shko tek faqja: 1 2