ABC Engineering
Mobilie kualitative Sllovene dhe Italiane. Dyer dhe dritare Sllovene, parket klasik, llamel parket dhe laminat, etj. Tek ne cdo gjë është kualitative.
http://www.abc-kos.com

ABC Group
Fabrika e dritareve dhe e dyerve prej PVC-së dhe aluminit - "ABC PLAST", me seli në Prizren është themeluar në vitin 1990, ndërkaq prodhimin e PVC dritareve dhe dyerve e ka filluar në vitin 1995, duke qenë fabrika e parë e këtij lloji në Kosovë.
http://www.abcgroup-ks.com

ALULUX
INTERNOVA është më i suksesshmi sistem i seksionit PVC për Dyer, Dritare dhe Roleta në Kosovë. Ky sistem i seksionit është i prodhuar nga INTERNOVA. Nëntë llojet e para kanë hyrë në prodhim në vitin 1992 me markën tregtare Intertec S. Me know-how, teknologjinë dhe makinerinë e nevojshme ishte furnizuar nga Kompania GREINER GmbH, Austri.
http://www.alulux-ks.com

ASCOM PVC&AL
ASCOM PVC&AL ben prodhimin e dyerve dhe dritareve nga alumini dhe plastika. Gjithashtu ben prodhimin dhe montimin e sistemeve te ndryshme te fasadave strukturale. Perdorim profile dhe materiale te tjera te prodhuesve te njohur dhe me kualitet te lart siç jane: VEKA, GEALAN, REHAU, WINTECH, ALUMIL, ELVIAL, PROFILCO. Garantojm ne kualitet!
http://www.ascom-group.com

BEKA PVC
Ndërmarrja prodhuese BEKA e filloj punën më 1999, ajo gjendet në Miradi të Epërme (F.Kosovë), dhe merret me prodhimin e Dyerve dhe Dritareve Plastike (PVC). Synimi dhe përkushtimi ynë i përhershëm ka qenë dhe do të jetë që t’ju ofrojmë cilësi dhe risi në zgjedhjen e Dyerve dhe Dritareve për shtëpinë tuaj, me disenje dhe koncepte të reja duke përdorur materialin e firmës më të njohur Gjermane SCHUCO.
http://www.beka-pvc.com

Bini Company
Bini Company me traditë shumë vjecare është një ndër prodhuesit më të njohur të dyereve dhe të dritareve nga druri në Kosovë.
http://www.bini-ks.com

BRUNES
BRUNES ka siguruar cilësi të lartë, bukuri dhe materiale funksionale ndërtimi në Shqipëri që nga viti 1994. Që nga nismat tona të vogla, me një mjedis të vogël në Vlorë, ne jemi rritur në një ndër kompanitë më të mëdha të materialeve të ndërtimit në Shqipëri me tre magazina të mëdha dhe kemi zënë 25% të tregut të pllakave në Shqipëri.
http://www.brunes-al.com

Dardania Model
Prodhojmë dyer të të gjitha modeleve dhe dritareve sipas modeleve Sllovene me xhama termopan dhe me kapak.
http://www.dardaniamodel.com

Dyer Per Garazha
Ndërmarrja Globbus është përfaqësues i firmës së njohur gjermane Normstahl, e cila ofron modelet më të reja të dyerve për garazha dhe dyer industriale. Globbus ofron edhe dyer automatike dhe pajisje të tjera për objektin tuaj. Ndërmarrja Globbus rrit vlerën e shtëpisë suaj, duke bërë që çdo ditë veprimet të jenë më të thjeshta dhe më efikase.
http://www.globbus-ks.com/

Gateri
Prodhojme dyer, dritare, shkalle me parmake, veshje te shkalleve te betonit me dru, konstruksione te shkalleve te drurit, banaqe per kafeteri, hydbe te xhamaiave, tavolina, komodina, dhoma pritje, dhoma gjumi, kuzhina, paradhoma, veranda etj. me cilesi te larte nga keto lloje te drurit: bungu, qarri, molika, ahu, bredhi, pisha, arra, qershia, blini etj. Punojme dyer te oborrit ( kapixhik).
http://www.gateri-ks.com

Shko tek faqja: 1 2