Arb-Rini
Arb-Rini është kompani serioze, me një përvojë 5 vjeçare në këtë lëmi. Dëshmia e kualitetit tone mund të haset në shumë objekte ndërtimore të Kosovës. Shërbimet tona janë: • shitja e materialit • suva tim • ngjyrosje • tavanet e lëshuar • dyshemetë • fasada • izolime • etj.
http://www.arb-rini.com

ASCOM PVC&AL
ASCOM PVC&AL ben prodhimin e dyerve dhe dritareve nga alumini dhe plastika. Gjithashtu ben prodhimin dhe montimin e sistemeve te ndryshme te fasadave strukturale. Perdorim profile dhe materiale te tjera te prodhuesve te njohur dhe me kualitet te lart siç jane: VEKA, GEALAN, REHAU, WINTECH, ALUMIL, ELVIAL, PROFILCO. Garantojm ne kualitet!
http://www.ascom-group.com

Bledi Color
Ngjyra, llaqe dhe mjete pune.
http://www.bledicolor.com

Cuki Company
Ndërrmarja Tregtare dhe Shërbyese Cuki Company bënë blerjen dhe shitjen e materialit ndërtimor, kompania veprimtarin e vet në këtë lëmi e ka filluar prej vitit 1991, por prej vitit 2000 vepëron me emërin Cuki Company dhe prej asaj kohe ka arritur suksese të ndtyshme duke e zgjeruar dhe rritur vazhdimisht veprimtarin. Cuki Company bënë edhe projekte me arkitekt të licencuar. Si dhe shumë aktivitete tjera.
http://www.cuki-company.com

Pespa & Albania Alumin
Themeluar ne vitin 1995 me misionin e perparimit ne fushen e aluminit dhe standartizimin e kesaj fushe, per te ofruar me te miren, cilesoren dhe me ekonomiken per Gadishullin e Ballkanit, por edhe per me gjere ne Europe. Sot "Pespa Group" eshte prezent ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni, ne Malin e Zi, Itali, Turqi dhe se shpejti edhe ne Angli. "Pespa Group" eshte prane jush per objektet tuaja serioze.
http://www.pespagroup.com

Redoni
Ne ofrojme materiale NDERTIMORE per interier dhe exterier, Programin komplet te firmave Evropiane KNAUF,PFT,AMF,VELUX,BETEK,URSA,POFIX etj.
http://www.redoni.com

Renova
Renova është sinonim i inovacioneve, teknologjisë, suksesit, vlerës, sigurisë dhe dashurisë ndaj punës, kulturës, traditës dhe besnikërisë. Ne synojmë zhvillim të teknologjisë dhe inovacione në prodhimet tona. Renova është promotori kryesor i zhvillimit të biznesit, ekonomisë dhe zhvillimeve tekniko-teknologjike në Ballkan. Motoja jonë: "Gjëra të pa arritshme nuk ekzistojnë"
http://www.renova.com.mk

SallaFix
SallaFix është ndërmarrje punuese me seli në fshatin Pallaticë të Tetovës që ofron shërbime të ndryshme në fushën e ndërtimtarisë. Me rreth 20 të punësuar, në ndërmarrjen tonë ne ofrojmë shërbime te kualitetit të lartë. Sallafix është kompani serioze, me një përvojë mbi 15 vjeçare. Shërbimet tona janë: SUVATIM, NGJYROSJE, MOLERAJ, FASADA, IZOLIME.
http://www.sallafix.com

Scan Color
Ofrojmë prodhime cilësore të standardit evropian, me asortiment shumë të gjerë dhe me shërbime të dëshiruara në shitoren tonë ekskluzive: SCAN COLOR. Për shtëpinë a banesën tuaj, për ambientin tuaj banues dhe për mjedisin tuaj punues ofrojmë. Të gjitha llojet e ngjyrave për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm ë ngjyra muri, druri e metali, për tapeta, për gypa industrialë, ngjyra zbukurimi, emal, etj.
http://www.scan-color.com

Shoqeria "Luma - al" sh.p.k
Shoqeria "Luma - al" sh.p.k me seli ne Tirane e Kavaje, operon prej vitesh ne fushen e ndertimit dhe sherbimeve imobiliare. Gjithashtu edhe me disponibilitetin e nje agjensie turistike me po te njejtin emer "Luma- Al" organizon udhetime dhe ture.
http://www.luma-al.com/firma/index.html

Shko tek faqja: 1 2