Agalliu M/SHA - Vlorë Albania
Distributor ekskluziv per SAF-FRO per Shqiperin
http://www.agalliu.al/

ARHING
Ndërmarrja për projektim, inxhinjering dhe tregti “ARHING”-Mitrovicë është themeluar në vitin 1989. Ndërmarrja është e regjistruar për këto lëmi : projektim, inxhinjering dhe ndërtim, furnizim dhe montim të dyshemeve antistatike, mbikqyrje profesionale, realizim të tenderve, tregti të brendshme dhe të jashtme, montim të antenave, punim të interierit (dyshemet, muret ndarëse, tavanet etj.), punë zejtare.
http://www.arhing.com

BRUNES
BRUNES ka siguruar cilësi të lartë, bukuri dhe materiale funksionale ndërtimi në Shqipëri që nga viti 1994. Që nga nismat tona të vogla, me një mjedis të vogël në Vlorë, ne jemi rritur në një ndër kompanitë më të mëdha të materialeve të ndërtimit në Shqipëri me tre magazina të mëdha dhe kemi zënë 25% të tregut të pllakave në Shqipëri.
http://www.brunes-al.com

Cuki Company
Ndërrmarja Tregtare dhe Shërbyese Cuki Company bënë blerjen dhe shitjen e materialit ndërtimor, kompania veprimtarin e vet në këtë lëmi e ka filluar prej vitit 1991, por prej vitit 2000 vepëron me emërin Cuki Company dhe prej asaj kohe ka arritur suksese të ndtyshme duke e zgjeruar dhe rritur vazhdimisht veprimtarin. Cuki Company bënë edhe projekte me arkitekt të licencuar. Si dhe shumë aktivitete tjera.
http://www.cuki-company.com

EUROPARKET
EUROPARKET - kompani me pervoj shum vjecare ne lemin e prodhimit dhe montimit kualitativ. Posedon nje staf mjafte profesional dhe nje vizion per te ardhmen. Ofrojme parket me standartet te larta dhe me kualitet.
http://www.euro-parket.com

Gips Group
Gips Group është kompani e specializuar për ndërtimin e ambienteve të mbrendshme me sistemin e pllakave të gipsit - Sistemi Lafarge (Austri), Sistemi Lafarge (Gjermani). Lafarge Gips-divizioni per prodhimin e pllakave te gipsit per heret te pare perfaqesohet ne Ballkan nga firma Gips Group ë Prishtinë. Kualiteti i lartë i pllakave te gipsit Lafarge dhe sistemit percjelles ka ndikue qe shume shpejte ta vershoi tregun e Ballkanit.
http://www.gipsgroup.com

KIBE ONE
KIBE ONE shpk u themelua ne Durres ne vitin 1995 me inisiativen e sipermarresve qe mendonin te jetonin si protagoniste evolucionin teknik dhe teknologjik te sektorit te rendesishem te ndertimit. Cilesia e produkteve qe furnizon, kompetenca e larte teknike dhe serioziteti komercial ne te cilet KIBE ONE shpk bazon punen e saje kane rezultuar zgjedhje te drejta dhe efikase, duke i dhene mundesine qe me kalimin e kohes te meritoje nje prestigj ne sektorin e ndertimit ne Shqiperi.
http://www.kibe1.com

KMPK - Konstruksione Metalike Pajisie dhe Karpenteri
Baza mekanike e KMPK sh.p.k eshte nje nga strukturat me te kompletuara dhe me te fuqishme ne vendin tone, e afte te perballoje kerkesat e larta per cilesine qe nevojitet ne prodhime te kesaj natyre, fale eksperiences mbi 30 vjecare te trasheguar nga karpenterite italiane, vend prej te cilit jane importuar makinerite dhe teknologjia, personelit te kualifikuar dhe te afte per administrim ne planin teknik, ekonomik dhe shkencor.
http://www.kmpk-al.com

Pespa & Albania Alumin
Themeluar ne vitin 1995 me misionin e perparimit ne fushen e aluminit dhe standartizimin e kesaj fushe, per te ofruar me te miren, cilesoren dhe me ekonomiken per Gadishullin e Ballkanit, por edhe per me gjere ne Europe. Sot "Pespa Group" eshte prezent ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni, ne Malin e Zi, Itali, Turqi dhe se shpejti edhe ne Angli. "Pespa Group" eshte prane jush per objektet tuaja serioze.
http://www.pespagroup.com

Redoni
Ne ofrojme materiale NDERTIMORE per interier dhe exterier, Programin komplet te firmave Evropiane KNAUF,PFT,AMF,VELUX,BETEK,URSA,POFIX etj.
http://www.redoni.com

Shko tek faqja: 1 2