Centimetri
CENTIMETRI është një shoqëri Arkitektësh, Inxhinierësh dhe dizajnerësh që i ka fillimet e saj në vitin 2004. E organizuar në një mënyrë shumë bashkëkohore si në ide, projekte, staf, menaxhim ka krijuar një filozofi totalisht të re të Arkitekturës në Kosovë.
http://www.centimetri.eu/


2A-L
Kompania 2A-L është themeluar në vitin 2001, si një prej aktorëve kryesore në Shqipëri në fushën e projektimit, rikonstruktimit,2a-l-kompleksi-grand-2.jpg ndërtimit dhe zbatimit të projekteve në ndërtim, me një rreze të gjerë veprimi, përshtatur nevojave në zhvillim të vendit dhe kërkesave respektive për cilësi e arkitekturë urbane.
http://www.2a-l.com

A Design
Studio per projektim dhe konsultime * Planifikim dhe urbanizem * Projektim arkitektonik * Konzervim dhe Restaurim * Dizejn Grafik
http://www.studioadesign.net

AIC - Albania International Company
AIC është një kompani nderkombëtare që operon me disa partner të rendësishëm në fushën e marketingut botëror, të ndëtimit dhe infranstrukturës. Në departmentin qëndror zhvillohen investimet, prodhime dhe shërbimet kryesore.
http://www.aiclass.eu

archGROUP
Web faqe e studenteve te Universitetit shteteror te Tetoves, drejtimi i arkitektures. Materiale te bollshme ne lemine e arkitektures ne gjuhen shqipe dhe gjuhe tjera.
http://www.archgroup.info

Archndertimi
SH.P.K. ARCH-Ndërtimi me seli në Gjilan Idriz Seferi ( Përballë Restoran SHAQA) që i ka fillimet e saj në vitin 1986. Jemi te organizuar në një mënyrë shumë bashkëkohore si në ide, projekte, staf, menaxhim ka krijuar një filozofi totalisht të re të banimit. Kryejm te gjitha punët ndertimore ,instaluese, deri në sistemin "QELSAT NE DORË"me sistemet me te avansuar teknike. Klientët tanë janë frymëzimi ynë për ide dhe projekte të reja. Realizimi në mënyrë cilësore është detyra jonë.
http://www.arch-ndertimi.com

ARHING
Ndërmarrja për projektim, inxhinjering dhe tregti “ARHING”-Mitrovicë është themeluar në vitin 1989. Ndërmarrja është e regjistruar për këto lëmi : projektim, inxhinjering dhe ndërtim, furnizim dhe montim të dyshemeve antistatike, mbikqyrje profesionale, realizim të tenderve, tregti të brendshme dhe të jashtme, montim të antenave, punim të interierit (dyshemet, muret ndarëse, tavanet etj.), punë zejtare.
http://www.arhing.com

Centimetri
CENTIMETRI është një shoqëri Arkitektësh, Inxhinierësh dhe dizajnerësh që i ka fillimet e saj në vitin 2004. E organizuar në një mënyrë shumë bashkëkohore si në ide, projekte, staf, menaxhim ka krijuar një filozofi totalisht të re të Arkitekturës në Kosovë.
http://www.centimetri.eu/

Edil AL-IT
Shoqeria "Edil AL-IT" sh.p.k. është krijuar në 06 Korrik 1994, me Vendim Gjykate nr.5319, me kapital të përbashkët italo-shqiptar. Ajo ka filluar aktivitetin e saj me ndërtimin e veprave civile dhe industruale, rrugë, fabrika dhe ujësjellësa, nderkohe qe vazhdon aktivitetin e saj me një rritje të vazhdueshme sasiore e cilësore. Ne projektimin e godinave, Shoqeria bashkepunon me Studio projektuese ne Shqiperi, Itali, Gjermani.
http://www.edilal.com

Millenium Group
Me qender ne Tirane, Shqiperi, Millenium Group u themelua ne 2005 dhe perben nje emer te repektuar dhe ne plan te pare ne skenen e zhvillimit te prones ne Shqiperi. Pavaresisht eksperiences kohe shkurter, suksesi jone eshte ndertuar mbi nje vizion, persosmeri dhe perkushtim ambicioz.
http://www.millenniumgroup-al.com

msProject - Structural Engineering Bureau
msProject-i është zyre inxhinierike, qe operon ne nivel rajonal. Ka përvojë të gjërë në projektim dhe mbikqyrje profesionale të ndertimeve. Në secilin projekt ne aplikojme te njëjtin moto: Integrimin e arkitekturës dhe inxhinierisë për të arritur sintezën e qelluar të formës, funksionit dhe ekonomisë.
http://www.ms-projectbureau.com

Shko tek faqja: 1 2