Centimetri
CENTIMETRI është një shoqëri Arkitektësh, Inxhinierësh dhe dizajnerësh që i ka fillimet e saj në vitin 2004. E organizuar në një mënyrë shumë bashkëkohore si në ide, projekte, staf, menaxhim ka krijuar një filozofi totalisht të re të Arkitekturës në Kosovë.
http://www.centimetri.eu/


Standard
Projektim, Ngrohja qendrore, Punët tokësore, Instalimi i ujit dhe kanalizimeve, Ndërtimi i rrugëve, Punët e betonit, Punët muratuese dhe fasadat, Instalimet elektrike, Agjustatorë, etj.
http://www.standard-pr.com

UNIproject
Ndërrmarja Projektuese dhe Ndërtimore. Për më shumë informata vizitoni web faqen tonë në internet.
http://www.uniproject-pr.com

Zyre Arkittekturës
Kjo faqe e Internetit nuk është vetëm një reklamë por me anë të kësaj mundohemi ne Pridem Projekt që të kontaktojmë në mënyrë sa më të përafërt dhe personale me klientët tanë të mundshëm. Quhem Bujar Demolli dhe jam nga Prishtina, Kosova. Prej vitit 1994 jetoj dhe punoj në Zvicër ku po në këtë vend diplomova vizatimin dhe menaxhimin e arkitekturës së lartë.
http://www.pridem-projekt.com

Shko tek faqja: 1 2